19 / 04 / 2024

bayındırlık ve iskan bakanı

bayındırlık ve iskan bakanı

Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi eski başkanı ve Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bakanlar, Varyap Meridian'i ziyaret etti!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Varyap Meridian'i ziyaret etti

Yabancılar Mardin ve Kilis'te mülk edinemeyecek!

100 bine yakın yabancının 87 bin 69 gayrimenkul edindiği Mardin, Kilis ve Hatay'daki edinimler Bakanlar Kurulu'nca yasaklandı

Mustafa Demir: Gecekondu diye bir şey kalmayacak!

Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, gecekondu diye bir şeyin kalmayacağını söyledi

Mustafa Demir: Kaçak yapı kavramı 1-2 yılda kalkacak

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, kaçak yapı kavramını Türkiye'nin gündeminden çıkaracaklarını belirtti

Özel yap-sat müteahhitliği kayıt altına alınacak!

Mustafa Demir özel yap-sat müteahhitliğini kayıt altına alacaklarını açıkladı

2003-2008 yıllarında 39 bin afet konutu yapıldı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 2003-2008 yılları arasında 39 bin afet konutu yapıldığını, geriye dönük olarak devletin vatandaşa konut borcunun kalmadığını bildirdi

Selde evi zarar görene 18 ay faizsiz kredi

Afetzede hak sahiplerinden, evini, EYY (Evini Yapana Yardım) metoduna göre yapmak isteyenlere kredi verilebilecek

Rıza Yalçınkaya: TOKİ kaynaklarının ne kadar yoksula dönüyor?

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, TOKİ kaynaklarının ne kadarının, yoksul ve dar gelirlilere yatırım olarak döndüğünü sordu

Kadastro, dijital ortama taşınıyor

Kadastro çalışmalarının dijital ortama aktarma işlemine başlandığı bildirildi

Mustafa Demir tapu dairelerini denetledi!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in vatandaş gibi gittiği tapu dairelerinde yaptığı denetim, Türkiye genelinde ses getirdi

Türkiye mimarlık alanında en iyi sisteme sahip olacak!

Mustafa Demir, mühendislik ve mimarlık uygulamaları alanında Türkiye'yi dünyada en iyi sistemi olan ülke haline getirmek istediklerini söyledi

Mustafa Demir: İzmir'in kentsel dönüşüme ihtiyacı var

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, İzmir'e, donanımlı bir yapı malzemeleri laboratuvarı kazandıracaklarını belirterek, "Kentsel dönüşüme en çok ihtiyaç duyan illerden biri İzmir" dedi.

1. Ege Yapı Zirvesi İzmir'de yapıldı!

1. Ege Yapı Zirvesi, Yeni Asır gazetesi tarafından Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenendi

Mardin ve Kilis'te yabancıya mülk satışı yasak

Türkiye kamuoyunda sık sık tartışılan yabancılara mülk satışında ilginç bir uygulama ortaya çıktı

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

İsrail'in Gazze saldırılarında yıkılan 270 ev için yeniden imar projesi!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Ziyara, İsrail'in 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yıkılan 270'ten fazla ev için yeniden imar projesi başlattıklarını söyledi...

İsrail'in Gazze saldırılarında evi yıkılanlara kira yardımı yapılacak!

Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği son saldırılarda evleri tamamen yıkılanlara 6 aylık kira yardımı yapılacak...

Gazze saldırılarında 30 konut yıkıldı!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği son hava saldırıları sonucunda 30 konutun tamamen yıkıldığını binlercesinin zarar gördüğünü kaydetti.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binası yapılıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Ercan Havalimanı ile ilgili uzun süredir bir olumsuzluğun kamuoyunu meşgul etmediğini belirterek, “Yeni terminal binası yapılıyor” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Akçadağ ilçesinin kentsel dönüşümü için, Bakanlar Kuruluna teklif yollanması hakkında Bayındırlık ve İskan Komisyonunun yayınladığı rapor kabul edildi.

Kıbrıslı inşaat taşeronları yasa istiyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği’ni kabul etti. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, en önemli sorunlarının Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Yasası olduğunu söyledi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları, 9 Nisan 2016 tarihinde açıklandı. Peki, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016 ne kadar? İşte fiyat listesi..

Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016!

Bir yapının meydana gelebilmesi için mimarlık, inşaat, makine ve elektrik mühendisliği dallarında yapılması gereken hizmetler için ödenecek ücretler şartnameye göre belirleniyor. İşte Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016..

Bayındırlık yapı maliyetleri 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık yapı maliyetleri, 9 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girdi. Bu rakamlar 1/1/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. İşte Bayındırlık yapı maliyetleri 2016..

Bayındırlık yapı sınıfları 2016!

Bayındırlık yapı sınıflarında, bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebiliyor. İşte 2016 yılının Bayındırlık yapı sınıfları ve grupları..

Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016!

Yapı yaklaşık birim maliyeti, Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca her yıl Mimarlık hizmetlerine esas olan sınıflar için ayrı ayrı tespit edilerek ilan ediliyor. İşte Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016..

Bolu Belediyesi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üye seçimini yaptı!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları sona erdi. Hafta boyunca gerçekleşen toplantıların son oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldıktan sonra 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

bayındırlık ve iskan bakanı Haberi

bayındırlık ve iskan bakanı

AK Parti'nin kurucularından Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve Emniyet Genel Müdürlüğünde İnşaat Emlak Dairesi eski başkanı Zeki Ergezen Ankara'da tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle 71 yaşında vefat etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre bir süredir kanser tedavisi gören Ergezen'in cenazesi  memleketi Bitlis Ahlat'ta toprağa verilecek. 

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 2 Aralık 1949'da dünyaya gelen Ergezen, Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Bitlis ve Muş'ta Bayındırlık İl Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğünde İnşaat Dairesi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünde İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulunan Ergezen, Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyeleri arasında yer aldı. 

TBMM'de 19, 20, 21 ve 22. dönem Bitlis Milletvekilliği yapan Ergezen, 20. dönemde TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine seçildi. Zeki Ergezen,...