18 / 04 / 2024

bayraklı kapalı pazaryeri

bayraklı kapalı pazaryeri

Osmangazi Mahallesi'nde oturan vatandaşların kapalı pazar yeri isteğini yerine getiren Bayraklı Belediyesi, 4 bin 330 metrekare alanda, 250 tezgah, otopark, zabıta birimi, çay ocağı ve tuvaleti bulunan bir tesis yapacak.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Konak'a dev tesis kazandırılacak!

İzmir Konak Belediyesi tarafından 1. Kadriye Mahallesi'e kapalı pazaryeri, çok amaçlı salon ve semt merkezinin de yer alacağı bir tesis yapılacak.

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanıyor!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

bayraklı kapalı pazaryeri Haberi

bayraklı kapalı pazaryeri
Osmangazi Mahallesi'nde oturan vatandaşların kapalı pazar yeri isteğini yerine getiren Bayraklı Belediyesi, 4 bin 330 metrekare alanda, 250 tezgah, otopark, zabıta birimi, çay ocağı ve tuvaleti bulunan bir tesis yapacak. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 369 bin lira olacak pazar yerinde inşaat önümüzdeki ay başlayıp kısa sürede tamamlanacak. Başkan Hasan Karabağ, "Sokak aralarında kurulan sağlıksız pazar yerlerinin yerine daha donanımlı, modern görünümlü yerler inşa ediyoruz, edeceğiz" dedi. 


Posta...