19 / 04 / 2024

Bayraktar İnşaat projeleri

Bayraktar İnşaat projeleri

İnşaat sektörünün en güçlü oyuncularından Bayraktar İnşaat için 2014 verimli bir yıldı. 3 proje tamamladıklarını belirten şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Bayraktar, bu yıla dair de olumlu beklentiler içinde...

Bayraktar İnşaat, Bakanlık binasının kirasını az buldu!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmet binasının sahibi Bayraktar İnşaatın patronu Mehmet Bayraktar, söylentilerden bunaldı, bakanlığa " İstediğiniz zaman binayı boşaltabilirsiniz " dedi.

Bayraktar İnşaat, Bakanlık'a kiraladığı binanın kirasını az buldu!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmet binasının sahibi Bayraktar İnşaatın patronu Mehmet Bayraktar, söylentilerden bunaldı, bakanlığa " İstediğiniz zaman binayı boşaltabilirsiniz " dedi.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Bayraktar İnşaat Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor!

İstanbul'da ki yatırımlarının yanı sıra Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor.

Bayraktar İnşaat son 6 yılda 1 milyar dolar yatırım yaptı!

Başkent Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe durmadan yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, son 6 yılda 1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Bayraktar İnşaat 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ankara'da 1 milyar dolarlık projeler geliştiren Bayraktar İnşaat, 500 milyon dolar daha yatıracak. İnşaat sektöründe 60 yıldır faaliyet gösteren Bayraktar İnşaat, Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor

Bayraktar İnşaat'tan Ankaraya 1 milyar dolarlık yatırım!

6 yılda Ankara'ya toplam 1 milyar dolar tutarında yatırım gerçekleştiren Bayraktar inşaat 2015 yılında konut ve ofislerin bulunduğu mega projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projeleri 2015 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

Bayraktar İnşaat, son altı yılda yaptığı 4 projeyle 1 milyar dolarlık yatırım hacmine ulaştı!

Bayraktar, VIA projesi ile 1 milyar dolarlık yatırımını tamamladı. Bayraktar İnşaat, Ankara'da son altı yılda yaptığı 4 projeyle 1 milyar dolarlık yatırım hacmine ulaşmayı başardı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Bayraktar İnşaat projeleri Haberi

Bayraktar İnşaat projeleri

İnşaat sektörünün en güçlü oyuncularından Bayraktar İnşaat için 2014 verimli bir yıldı. 3 proje tamamladıklarını belirten şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Bayraktar, bu yıla dair de olumlu beklentiler içinde...  Dolar kurundaki artışın düşeceğini tahmin eden Bayraktar, "İnsanlar bu dönemde yatırım yapacağı malı daha ucuza alabilir. Bu dönem bence bir fırsat" diyor. Halihazırda 500 milyon dolarlık proje yürüten Bayraktar İnşaat, bu yıl Konya Yolu'nda bir ofis projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Bayraktar, "Ayrıca İncek'te 2 bin konutluk bir konut projemiz olacak. 100 odalı bir otel projesi var. Via Twins'in ilk 11 katını otel yapacağız. Rezidans tarzında olacak" diye konuşuyor. 


Ankara merkezli Bayraktar İnşaat, özellikle ofis projeleriyle sektörde ön plana çıkıyor. Projelerinde gerekli tüm alt ve üst yapıyı tamamlayan ve kolonsuz ofisler yapan...