23 / 04 / 2024

bayrampaşa devremülk

bayrampaşa devremülk

2013 yılının Aralık ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Caprice Gold İstanbul Devremülk'te bulunan 1+1 günlük odalar 21 bin TL'den satışa sunuluyor...

Bayrampaşa devremülk Caprice Gold'ta 174 bin 815 TL!

Caprice Gold projesi devremülk olarak tasarlandı. 26 katlı olarak yükselen projenin sadece 6. ve 10. katlar arasında olan odaların devremülk satışları yapılıyor...

Caprice Otel İstanbul 'da 1+1 günlük devremülk 23 bin TL!

Minimum 23 bin TL'ye devremülk odaya sahip olunabilen Caprice Gold İstanbul 'da 6. ve 10. katlar arasında bulunun odaların devremülk satışları yapılıyor...

Kapris Gold 'ta 7+7 günlük oda 160 bin TL!

Caprice Gold Devremülk projesinde 234 adet özel saray odası, 1.300 adet saray odası, 14 adet kral dairesi yer alıyor. Projede 1 günlük devremülk odalar 26 bin 930 TL'den satılıyor...

Caprice Gold devremülk fiyatları! 1.667 kira garantili!

Devremülk projesi olan Caprice Gold'da 1.330 adet oda bulunuyor. Projede 7+7 günlük bir devremülk odaya sahip olmak için minimum 142 bin TL ödemek yeterli...

Caprice Gold Bayrampaşa fiyatları! 142 bin TL'ye 7+7 günlük oda!

Kira garantili devremülk satışlarının yapıldığı Caprice Gold projesinde 7+7 günlük bir odanın peşin fiyatı 142 bin TL'den başlıyor. Projenin 2013 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...

Caprice Gold'da 153 bin TL'ye 7+7 günlük devremülk!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Caprice Gold projesinde yer alan kampanyada 7+7 günlük devremülkler 153 bin TL'den satılıyor. Umre tatilinin de yer aldığı kampanyada, devremülklerin kira getirisi 1797 TL olarak belirlendi...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Konut ve devremülk mağdurları dikkat!

Devremülk ve maketten konut piyasasında ciddi mağduriyetlerin olduğunu söyleyen Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu 8 yıl önce girdiği konutu satın alamayan vatandaşların olduğunu söyledi. Ayrıca, mahkeme sürecinin uzun olduğunu belirtti. 

Devremülk alırken nelere dikkat edilmeli?

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Devremülk sözleşmeleri dikkatle incelenmeli, özellikle sözleşmede yer alan yıllık bakım masrafları, dönem süresi ve devir teslim kurallarının detayları açık olmalı" diyor...

Devremülk alırken bunlara dikkat!

Tatilcilerin sezonu açmasıyla, devremülk satın alımları arttı. Ancak, devremülk ve devre tatil alanlar dolandırıcıların radarına girdi. Mağduriyet yaşamamak için haklarınızı bilin.

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Turgay Demirkaya'dan 2017 devremülk piyasası değerlendirmesi!

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılının devremülk piyasasını değerlendirdi. 

Körfez GYO devremülk kiralama bildirisini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde devremülk kiraya verdiğini açıkladı.

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde daire teslimleri başladı!

Körfez GYO'nun Balıkesir Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi bugün itibariyle hizmete açıldı ve daire teslimleri başladı.

Avukat Mehmet Uyar'a devremülk şirketine dava açma cezası!

Adana Barosu avukatlarından Mehmet Uyar, devremülk şirketinin müşteri portföyünü gizlice ele geçirip, müşterilerden vekaletname alarak şirket aleyhine dava açmakla suçlanıyor.

bayrampaşa devremülk Haberi

bayrampaşa devremülk

Bayrampaşa'da devremülk projesi olarak hayata geçirilen Caprice Gold projesi, Jetpa Holding imzası ile yükseliyor. 20 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede 14 adet kral daire, 234 adet özel saray odası ve 300 adet saray odası bulunuyor.


2013 yılının Aralık ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Caprice Gold İstanbul Devremülk'te bulunan odaların alanları 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor. 


Bayrampaşa Caprice Gold projesinde peşin veya vadeli olarak ödeme yapmak mümkün. Banka kredisine uygun olan proje 26 katlı olarak yükseliyor.


Caprice Gold İstanbul Devremülk'te yer alan 1+1 günlük saray odası 21 bin TL'den, 7+7 günlük odalar ise 170 bin 81 TL'den satılıyor. 7+7 günlük odaların satın alınması durumunda Mayıs ayı itibari ile aylık 1926 TL kira alınmaya başlanıyor.


Telefon: 444 44 25

Web Adresi: