19 / 04 / 2024

Bekaş İnşaat ankara çiğdem projesi

Bekaş İnşaat ankara çiğdem projesi

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan Bekaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, Ankara Çiğdem ve Yenimahalle'de 2 büyük konut projesine başlayacaklarını açıkladı.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi Faras Panorama için düğmeye bastı ve proje detayları belli oldu. Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Faras Panorama fiyat listesi 2022...

Faras Panorama'yla 503 yeni konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Faras Panorama adıyla yükselecek olan projede 503 adet konut ve 5 adet dükkan yer alacak. İşte proje detayları...

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Mutlucan İnşaat Gölbaşı'nda 910 konut yapacak! Yeni proje!

Mutlucan İnşaat, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Kızılcaşar Mahallesi'nde 910 konutluk yeni projeye başlıyor. Proje etaplar halinde 4 yılda tamamlanacak..

Bekaş İnşaat ankara çiğdem projesi Haberi

Bekaş İnşaat ankara çiğdem projesi

Ankaralı konut alıcısına yönelik yaptıkları araştırmada, ferah konut isteğinin öne çıktığının altını çizen Bekir Karahasanoğlu şunları söyledi: "Konut algısı modern şehirleşme kurgusuyla değişirken, alıcı bazı özelliklerden yıllar geçse de vazgeçemiyor. Bunların başında da geniş ve ferah konut isteği geliyor. Araştırmamıza katılanların yüzde 46'sı tercihini 4+1'den yana kullanırken, yüzde 3+1 tipte konutu seçti. Yüzde 11'i 2+1, yüzde 6'sı 1+1 konut istediğini belirtti. Bu rakamlar bize, konut modasının asla geçmeyeceğini bir kez daha gösterdi."


 'İki yeni projeyi hayata geçireceğiz' 

Karahasanoğlu, son yıllarda hayata geçirilen konut projelerinin küçük ölçeklerde ya da istenen büyüklüklerde inşa edilmediğini gözlemlediklerini belirterek, "Çok yakında Çiğdem ve Yenimahalle'de başlayacağımız iki büyük konut projemizi de Başkentimin bu talebine uygun olarak projelendiriyoruz dedi. 


Posta Ankara




Haber Milliyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



BEKAŞ İnşaat,...