28 / 03 / 2024

belediye vezneleri hafta sonu açık mı

belediye vezneleri hafta sonu açık mı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı kanunun uygulama süresi, bugün sona eriyor. Yapılandırma sonrası vatandaşların ödeme konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu da açık olacak.

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Kocasinan Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Kocasinan Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergi Ödemeleri 2 Aralık Pazartesi günü sona ereceği için çalışma saatlerinde bazı düzenlemeler yaptı.

Melikgazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla önlemler alan Melikgazi Belediyesi’nin vezneleri, hafta sonu açık olacak.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı kanunun uygulama süresi, bugün sona eriyor. Yapılandırma sonrası vatandaşların ödeme konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu da açık olacak.

Konak Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Konak Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerini son günlere bırakan mükellefler için belediyenin tahsilat vezneleri haftasonu da açık olacak.

Çanakkale Belediye Meclisi’nde İskele Meydanı tartışması!

Çanakkale Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kasım ayı toplantısında tamamlanamayan gündemler, geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşüldü.

Konak Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Vatandaşların, vergi ödeme takvimini kaçırmamaları için, 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü saat 09.00-16.00 arasında, Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki vezneler açık olacak.

Çiğli Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin ödenmesi için tanınan süre, 31 Mayıs Salı günü sona erecek. Vergisini ödemek isteyen vatandaşların mağdur olmaması için Çiğli Belediyesi, veznelerini hafta sonu da açık tutacak.

Gölcük Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Gölcük Belediyesi 2016 yılı emlak ve çevre temizlik vergisini yatırmak isteyen vatandaşlar için hafta sonu da mesai yapacak.

Melikgazi Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşların 2016 yılı Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi’nin ilk taksitlerini cezalı duruma düşmeden 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebileceklerini söyledi.

Yenimahalle Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Emlak, ilan- reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 1’inci taksit ödemeleri 31 Mayıs Salı günü sona eriyor

Nilüfer Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri son ödeme tarihi 31 Mayıs olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi ödemelerini vatandaşların kolaylıkla yapabilmesi için hafta sonunda da hizmet verecek.

belediye vezneleri hafta sonu açık mı Haberi

belediye vezneleri hafta sonu açık mı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu emlak vergisi ödemelerinde son tarihin 2 Aralık olduğunu söyledi. Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Melikgazi Belediyesi veznelerinin cumartesi ve pazar günleri veznelerin açık olacağını dile getiren Başkan Dr. Palancıoğlu,“Melikgazi Belediyesi olarak emlak vergisi ikinci taksitini yatırmak isteyen vatandaşların mağdur olmaması ve cezalı duruma düşmemeleri için normal zamanda 3 olan vezne sayısını hizmet binası içerisinde altıya çıkardık. Emlak Gelir Müdürlüğü hafta sonu cumartesi ve pazar günleri olan 30 Kasım ile 01 Aralık günlerinde tam mesai yapacak.Böylece oluşan yoğunluğu vatandaşlara yansıtmamak için tahsilât imkânı sağladık. Ayrıca emlak vergilerini yatırmaya gelen vatandaşlarımıza her gün çay ve kahve ikramlarda bulunuyoruz.” diye konuştu.

Vatandaşların borçlarını belediye veznelerine ödeyebildikleri gibi internettende ödeyebileceklerini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu,  mükelleflerin isterlerse...