29 / 03 / 2024

bema inşaat göl panorama evleri ödeme planı

bema inşaat göl panorama evleri ödeme planı

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Göl Panorama Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 241 bin liradan başlıyor...

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri ödeme planı!

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Göl Panorama Evleri'nde dairelerin fiyatları 215 bin lira ile 800 bin lira arasında değişiyor

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri ödeme planı!

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Göl Panorama Evleri'nde fiyatlar 208 bin 988 TL ile 699 bin 563 TL arasında değişiyor...

Göl Panorama Evleri teslim tarihi!

Göl Panorama Evleri teslim tarihi olarak ilk etap için 2016 yılının Aralık ayı belirlendi. Projedeki dairelerden 69,54 - 72,26 metrekare 1+1'lerin fiyatları 208 bin 988 TL'den başlıyor.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Marmara Üniversitesi Maltepe kampüsünde inşaat başlıyor!

Marmara Üniversitesi'nin Maltepe Başıbüyük'te inşa edilecek yeni kampüsünde inşaat başlıyor. Alana ‘Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, inşaat alanı’ yazılı tabelaların asıldı...

Babacan Central projesinde inşaat başlıyor!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi, Babacan Central'de inşaat başlıyor. Projede daire teslimlerinin Mart 2021'de yapılması planlanıyor..

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Bizim Evler 8'in inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilecek Bizim Evler 8 projesinin ruhsatı alındı. Projenin inşaatı yıl sonunda başlayacak.

Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor. Emlak Konut arsanın yer teslimini bugün Yılmaz İnşaat'a yaptı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

bema inşaat göl panorama evleri ödeme planı Haberi

bema inşaat göl panorama evleri ödeme planı

Toplam 1.431 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ne zaman teslim sorusunun cevabından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Bema İnşaat imzası taşıyan Göl Panorama Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede konutların alanları 69 ile 240 metrekare arasında değişiyor.


Göl Panorama Evleri'nde açık ve/veya kapalı basketbol, duşlar ve ayak dezenfeksiyon havuzu, soyunma kabinleri, dinlenme alanları, güneşlenme terasları, açık yüzme havuzu, otoparklar, çocuk oyun alanlarıtenis kortu ve voleybol sahası bulunuyor.


Göl Panorama Evler Bahçeşehir fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 241 bin TL,

2 oda 1 salon daireler 284 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 400 bin TL,

4 oda 1 salon daireler...