29 / 03 / 2024

beren saat yalı

beren saat yalı

İntikam dizisinde Beren Saat'in kiraladığı yalı sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Kanlıca'da bulunan yalının Padişah 4. Murat'a kadar uzanan bir geçmişi var. Dizi Kanlıca'da yer alıyor...

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Beren Saat yeni ev arayışına girdi!

Uzun zaman boşanma haberleri ile magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti aralarındaki buzları eritmiş gibiydi. Ancak iddialara göre; Beren Saat, emlakçılara haber gönderdi ve acil daire arayışına girdi.

Beren Saat Hisarüstü’nde ev kiraladı!

Güzel oyuncu Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Beren Saat kendine ev bakmaya başladı!

Kenan Doğulu ile 28 Mart Perşembe günü boşanacakları konuşulan Beren Saat’in taşınmak için yeni bir ev baktığı iddia edildi.

Beren Saat yeni eve mi taşınacak?

2014 yılında Amerika'da evlenen şarkıcı Kenan Doğulu ile Beren Saat çiftinin evleri ayıracağı konuşuluyor. Saat'in Etiler'de bir emlakçının önünde ilanlara bakarken görüldüğü öne sürüldü.

Kenan Doğulu ve Beren Saat ayrı eve mi taşındı?

Beş yıl önce Amerika’da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğin kriz olduğu iddia edilmişti. Şimdi de çiftin ayrı evlerde yaşadığı söyleniyor.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Los Angeles’tan lüks ev aldı!

Beren Saat-Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri 1 milyon 200 bin dolar olan lüks bir müstakil ev satın aldı. Çift, dekorasyon için de 50 bin dolar masraf ettiler. 

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 2017!

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor. Projede 61 adet iş yeri 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13:00'te açık artırma ile satışa sunulacak. 

20 soruda Yalı Ataköy projesi!

Yalı Ataköy projesinde cadde dükkanları 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13:00'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. İşte 20 soruda Yalı Ataköy projesi...

beren saat yalı Haberi

beren saat yalı

Ekranda reyting rekorları kıran dizilerin başrol oyuncuları kadar çekildiği mekanlarda merak konusu oluyor. İntikam dizisinde Beren Saat'in kiraladığı yalı sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Kanlıca'da bulunan yalının Padişah 4. Murat'a kadar uzanan bir geçmişi...