28 / 03 / 2024

beşiktaş satılık arsa fiyatları

beşiktaş satılık arsa fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul, Beşiktaş ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde üzerinde ev ve kargir oda bulunan arsa 4 milyon TL'ye ihale edilecek.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta 33 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 33 milyon TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

beşiktaş satılık arsa fiyatları Haberi

beşiktaş satılık arsa fiyatları

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2012/707 ESAS


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, Aydınlık Mevkii, 41 pafta, 1382 |eski:52) ada, 13 parsel sayılı 758.00m2 miktarlı kuyusu olan ev ve kargir oda arsa vasıflı taşınmazın tamamı.


Gürcü Kızı Caddesinden aynlan Aydınlık Sokak üzerinde yer alan ve tamamı 758.00m2 alana sahip taşınmaz üzerinde, 61 dış kapı numaralı Bodrum kat+zemin kat+1 normal kat+çatı kattan müteşekkil, B.A.K. tarzda, ayrık nizamda inşa edilmiş bina mevcut olduğu tespit edilmiştir. Söz konusu binanın bodrum katı bahçeden müstakil girişi de bulunan hol, oda, salon, WC-Duş ile mutfak mahalleri, holden dahili merpen ile çıkılan, ayrıca zeminde bina ana giriş kapısının da yer aldığı zemin...