26 / 04 / 2024

Best Western ortadoğu otelleri

Best Western ortadoğu otelleri

Best Western, Ortadoğu'da yeni oteller açacağını açıkladı. 2016'ya kadar Ortadoğu'da 13 otel kuracaklarını ifade eden şirket, resmi sitesinden yaptığı duyuruda bu otellerin bin 800 odaya sahip olacağını belirtti.

Antalya Best Western VIB açıldı!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi otel ve sosyal tesislerinin açılış töreni gerçekleşti. Best Western VIB, tasarımı ve sunduğu hizmetlere tam donanımlı bir iş ve teknoloji oteli oldu.

2005 yılında Best Western Amber Otel satılacakmış!

2005 yılında Sultanahmet'te bulunan Best Western Amber Otel satılacakmış. 3 bin 500 metrekare kapalı alanlı otel 4 milyon 500 bin dolar muhammen bedel üzerinden teklif alma yoluyla satılacakmış.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Almanya ve Ortadoğu'dan gelen turist sayısı arttı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ülkeye gelen Rus turist oranında yüzde 20 azalma olduğunu, buna karşın Almanya ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısının arttığını söyledi.

Ortadoğu Resim İstanbul'da 2 bin 619 TL peşinatla 222 bin TL'ye!

İlk etap teslimlerinin Aralık 2015'te ikinci etap teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanan Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Ortadoğu Group imzası taşıyor.

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde ilk etap Aralık'ta teslim!

Fiyatların 222 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Ortadoğu Group imzasıyla yükselen projede yüzde 1 peşinat veriliyor.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu Group Resim İstanbul'da 4 bin 288 TL peşinatla 2+1!

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin peşinatları 4 bin 288 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Luxury Lifestyle Awards'ta Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun En Lüks Oteli seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Best Western ortadoğu otelleri Haberi

Best Western ortadoğu otelleri


4 binden fazla oteli bulunan ABD'li Best Western, yeniden yapılanmaya gitti ve Türkiye'yi Ortadoğu'nun merkezi yaptı. Gıdadan kişisel bakıma, telekomünikasyondan ulaştırmaya kadar birçok uluslararası şirket, Türkiye'yi bölgesel üssü ilan ediyor.  Türkiye'de bölge ofisi ilan eden sektörler arasına turizm de eklendi. Geçen yıl 36 milyon turistin ziyaret ettiği, pazardan 34.3 milyar dolarlık gelir elde eden Türkiye, dünyanın en önemli otelcilik zincirlerinden ABD'li Best Western International'ın bölge merkezi oldu. 


ORTADOĞU'DA 13 OTEL AÇACAK 

Yeniden yapılanma sürecine giren Best Western, Ortadoğu'da yeni oteller açacağını açıkladı. 2016'ya kadar Ortadoğu'da 13 otel kuracaklarını ifade eden şirket, resmi sitesinden yaptığı duyuruda bu otellerin bin 800 odaya sahip olacağını belirtti. ABD'li şirket, Suudi Arabistan'da 10, Katar'da iki, Kuveyt'te ise bir oteli hizmete açacak. Yeni açılacak otellerle birlikte şirketin...