29 / 03 / 2024

Best Western Plus Khan Hotel iletişim

Best Western Plus Khan Hotel iletişim

Ataç İnşaat'ın bağlı ortaklarından Kışlahan Otelcilik ve Turizm'in aktifinde bulununan Best Western Plus Khan Hotel'in satışı için Güncem Turizm ile görüşüldüğü Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı...

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Antalya Best Western VIB açıldı!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi otel ve sosyal tesislerinin açılış töreni gerçekleşti. Best Western VIB, tasarımı ve sunduğu hizmetlere tam donanımlı bir iş ve teknoloji oteli oldu.

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

İzmir'de Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak!

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Romanlar İzmir'de düzenlenen forumda ev istedi!

İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı.

Savranoğlu Group Karşıyaka'da otel inşa edecek!

İzmir'in en köklü firmaları arasında yer alan Savranoğlu Group Karşıyaka'da gerçekleştirdiği 120 odalı otel yatırımı Best Western Premier ile turizmde belirgin bir oyuncu haline gelmeyi hedefliyor.

2005 yılında Best Western Amber Otel satılacakmış!

2005 yılında Sultanahmet'te bulunan Best Western Amber Otel satılacakmış. 3 bin 500 metrekare kapalı alanlı otel 4 milyon 500 bin dolar muhammen bedel üzerinden teklif alma yoluyla satılacakmış.

Best Western Ortadoğu'da 13 otel açacak!

Best Western, Ortadoğu'da yeni oteller açacağını açıkladı. 2016'ya kadar Ortadoğu'da 13 otel kuracaklarını ifade eden şirket, resmi sitesinden yaptığı duyuruda bu otellerin bin 800 odaya sahip olacağını belirtti.

Aska 6'ncı oteli Best Western The President'i satın aldı!

Antalya merkezli Aska Oteller Grubu, Berlin'in köklü oteli Best Western The President'i satın alarak yurt dışına açıldı. Aska Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı.

Aska Oteller Grubu Berlin'de otel satın aldı!

Aska Oteller Grubu, Berlin'de 4 yıldızlı bir oteli satın alarak yurt dışına açıldı. Berlin'in köklü oteli Best Western The President, Aska'nın 6'ncı oteli oldu.

Best Western Plus Khan Hotel iletişim Haberi

Best Western Plus Khan Hotel iletişim

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı ortaklığımız Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş.'nin aktifinde bulununan BEST WESTERN PLUS Khan Hotel'in satışı için Güncem Turizm Tic. A.Ş. ile görüşmelere...