19 / 04 / 2024

Best Western The President aska

Best Western The President aska

Antalya merkezli Aska Oteller Grubu, Berlin'in köklü oteli Best Western The President'i satın alarak yurt dışına açıldı. Aska Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı.

The Best Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Best Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Youcef    Hafallah ile Hamza Ramadane Bey ortaklığında kuruldu.

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Antalya Best Western VIB açıldı!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi otel ve sosyal tesislerinin açılış töreni gerçekleşti. Best Western VIB, tasarımı ve sunduğu hizmetlere tam donanımlı bir iş ve teknoloji oteli oldu.

Ödüllü Barrafranca masa Antplato örnek ofisinde!

Barrafranca masa Antplato örnek ofisinde ilk kez kullanıldı. Masa, New York’ta düzenlenen Best of the Year 2016 kapsamında Casa firmasına birincilik ödülünü getirdi

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

İzmir'de Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak!

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Romanlar İzmir'de düzenlenen forumda ev istedi!

İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı.

Savranoğlu Group Karşıyaka'da otel inşa edecek!

İzmir'in en köklü firmaları arasında yer alan Savranoğlu Group Karşıyaka'da gerçekleştirdiği 120 odalı otel yatırımı Best Western Premier ile turizmde belirgin bir oyuncu haline gelmeyi hedefliyor.

2005 yılında Best Western Amber Otel satılacakmış!

2005 yılında Sultanahmet'te bulunan Best Western Amber Otel satılacakmış. 3 bin 500 metrekare kapalı alanlı otel 4 milyon 500 bin dolar muhammen bedel üzerinden teklif alma yoluyla satılacakmış.

Best Western The President aska Haberi

Best Western The President aska

Alanya'da doğan ve genel merkezini Antalya'ya taşıyan Aska Oteller Grubu, Almanya'nın başkenti Berlin'in en iyi semtlerinden Kudam'da bulunan, dünyaca ünlü alışveriş merkezi KaDeVE'ye yakın Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı. ITB Berlin Turizm Fuan'nda bulunan Aska Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan, Berlin'de bir araya geldiği Best Western The President Oteli'nin sahibi Avis Salmanoviç ile el sıkışarak protokol imzaladı. 


YURT DIŞINDAKİ İLK OTEL 


182 odalı, 4 bin metrekarelik alana kurulu otel, Aska Oteller Grubu'nun yurt dışındaki ilk oteli olurken, grubun 6'ncı oteli olarak aileye katıldı. 

Dış cephesinde Atatürk ve dünya liderlerinin portreleri bulunan otel, 1 Nisan 2015'ten itibaren Aska The President Otel olarak hizmet vermeye başlayacak. 


'TÜRK TURİZMİNE HAYIRLI OLSUN' 


Otelin sahibi Kanadalı işadamı Avis Salmanoviç'in 11 yıl Türkiye'de yaşadığını...