26 / 04 / 2024

beton metreküp fiyatı 2014

beton metreküp fiyatı 2014

Beton; "agrega" denilen maddelerin bir bağlayıcı madde ve su ile birleştirilmesinden meydana gelen inşaat yapı taşıdır. Peki, beton fiyatları ne kadar? İşte beton fiyatları 2014...

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

GAZBİR açıkladı! Türkiye'nin 2024'te doğal gaz talebi 53 milyar metreküp olacak...

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklama kapsamında Türkiye'nin doğal gaz talebinin gelecek sene yükseleceğini kaydederek,"2024 senesi Türkiye doğal gaz talebinin 53 milyar metreküp civarında olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu. İşte detaylar...

Tüp fiyatına zam! Aralık ayında tüp fiyatlarına zam yapıldı...

Tüp fiyatları Aralık ayının gelmesi ile beraber zamlandı. Buna göre uygulanan zammın ardından rakamlarda değişikliğe gidildi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatlarındaki son durum ve haberin ayrıntıları...

Doğalgaz piyasasında 1000 metreküp gazın referans fiyatı 11 bin 877 lira 49 oldu

Spot doğalgaz piyasasında dün 1000 metreküp gazın referans rakamı 11 bin 877 lira 49 kuruş olarak açıklandı. Açıklanan rakamlar ve haberin ayrıntıları...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

TPAO günlük toplamda günde 5 milyon metreküp gaz üretiyor!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'nda kapasitenin giderek artırılacağını ifade etti. Bilgin, "Türkiye, bugün itibarıyla Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretirken, toplamda ise 5 milyon gaz üretiliyor” dedi.

Tüp fiyatları aldı başını gitti: 10 Eylül tüp fiyatları güncellendi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatları

Tüp fiyatlarına zam üstüne zam. 10 Eylül tüp fiyatlarındaki son durum belli oldu. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel tüp fiyat listesi...

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımında 1 milyon metreküpe yakın enkaz taşındı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon metreküp enkaz yerleşim yerlerinden taşındı.

İzmir'de suya yüzde 43 oranında zam!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, geçerli olmak üzere ağustos ayından itibaren suyun metreküp fiyatına yüzde 43,47 oranında zam yapma kararı aldı.

Suya okkalı zam!

İzmir'de, 1 Ağustos 2023’ten geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 43,48 zam yapıldı. İşte tüm detaylar...

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Tüp fiyatlarına mayıs sürprizi! 12 kiloluk tüp fiyatı kaç lira? Aygaz, İpragaz...6 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına yeni zam geldi mi? Tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz ve Milangaz mutfak tüp fiyatlarındaki son gelişmeler!

beton metreküp fiyatı 2014 Haberi

beton metreküp fiyatı 2014

Beton fiyatları 2014!

Beton; çakıl, kum gibi "agrega" denilen maddelerin bir bağlayıcı madde ve su ile birleştirilmesinden meydana gelen inşaat yapıtaşıdır. Bağlayıcı madde ise genellikle çimentodur. 


Mesela portland çimentolu betonda bağlayıcı, portland çimentosu ve su karışımıdır. Asfalt ve diğer başka malzemeler de bağlayıcı olarak kullanılır; "asfalt betonu" ve "polimer betonu" elde edilir. Ancak genellikle "beton" denince portland çimentolu beton akla gelir.


20 yıldır hazır beton sektöründe üretim, sevkiyat, üretim öncesi ve sonrası tetkikler ve takipler yapan Demir Beton ve İnşaat Malzemeleri firmasının 2014 yılı beton fiyatları listesi şu şekilde sıralanıyor:



Not: Yukarıda belirtilmeyen C 40 üzeri beton sınıfları ile Şap ve Visko beton (akıllı beton) siparişlerinizde dikkate alınmaktadır. Fiyatlara KDV Dahil değildir. Fiyatlar gösterge amaçlıdır. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. 


Demir Beton ve İnşaat...