19 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat gaziosmanpaşa

Beyaz İnşaat gaziosmanpaşa

Beyaz Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş. Gaziosmanpaşa'da 2 yeni projeye imza atıyor. Projede henüz satışlar başlamadı...

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Fta Turizm İnşaat Rent A Car Danışmanlık Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Fta Turizm İnşaat Rent A Car Danışmanlık Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyaz Rezidans Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2018!

Beyaz İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Beyaz Rezidans Gaziosmanpaşa'da fiyatlar 387 bin TL ile 514 bin TL'den başlıyor..

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

Ahes Misal İstanbul'da 60 ay vade farksız ödeme!

Ahes Misal İstanbul projesi, Süleyman Ekşi İnşaat Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Misal İstanbul projesinde 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

WE Haliç'in lansmanı 10 Ekim'de!

Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi WE Haliç'i 10 Ekim'de basına tanıtacak.

Beyaz İnşaat gaziosmanpaşa Haberi

Beyaz İnşaat gaziosmanpaşa

23 yıldır başarılı projelere imza atan Beyaz Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş. Ataköy Konakları ,Beyaz Residans Topkapı 1 ve 2, Beyaz Vadi Konakları, Beyaz Rezidans Eyüp, Ataköy A Plus AVM , Merkezefendi, Beyaz Plaza, Florya Park gibi daha pek çok projeyi hayata geçirdi. 


Beyaz İnşaat şimdi de Gaziosmanpaşa'da 2 yeni projeye imza atıyor. Beyaz İnşaat'ın Gaziosmanpaşa'daki ilk projesi 50 konuttan oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon , 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Beyaz İnşaat'ın Gaziosmanpaşa'daki ikinci projesi ise 80 daireden meydana geliyor.  İki projede de henüz satışlar başlamadı. 


Beyaz İnşaat Gaziosmanpaşa projelerinin fiyatları ve ödeme planı belli olduğunda www.emlakkulisi.com'da olacak.