29 / 03 / 2024

beylikdüzü Yaşam Vadisi

beylikdüzü Yaşam Vadisi

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Murat Çalık: Beylikdüzü depreme hazır!

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımları anlattı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin 1. etabı sonbaharda tamamlanacak!

İstanbul’un en büyük parkı olma özelliğine sahip 1 milyon metrekarelik bir alanı kapsayan Yaşam Vadisi projesi için çalışmalar sürüyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi uluslararası yarışma ile şekillenecek!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeyi park cennetine dönüştürme konusunda kararlı. Birçok etaptan oluşan ve Beylikdüzü’nün kimliği haline gelecek Yaşam Vadisi Projesi, uluslararası bir yarışma ile şekillenecek.

Beylikdüzü'ne 1 milyon metrekarelik yaşam vadisi!

Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Vadisi’nin tasarlanması için Yaşam Vadisi Uluslararası Fikir Yarışması’nı başlattı. 46 takımından 5 ekip, ön seçim etabını geçti ve Yaşam Vadisi tasarımı için proje yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Akademisyenler Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ni inceledi!

tüm ilçelerden ziyaretçi çekecek olan Beylikdüzü Yaşam Vadisi, akademisyenlerin de incelemesi altında. Beylikdüzü Belediyesi, 1. Etap’ın peyzaj düzenlemelerini geliştirme adına Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Prof. Dr. Mustafa Var’ı ilçede ağırladı.

Beylikdüzü'nde sportif yatırımlar devam edecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eray Ergün’ün sorularını yanıtladı. Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü’nün sportif bir yaşam kenti olacağını söyledi...

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 3. Etap açılış için gün sayıyor!

1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla mega kent İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nin yeni etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

beylikdüzü Yaşam Vadisi Haberi

beylikdüzü Yaşam Vadisi

Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü Beylikdüzü’nde şenlik havasında kutlanacak. 20 Nisan Cumartesi günü başlayacak Çocuk şenliği dört gün sürecek. Çocuk Şenliğinde, dans gösterileri, atölye çalışmaları ve çeşitli oyunlarla yer alacak. Ayrıca şenlikte, yapımı tamamlanan Yaşam Vadisi 2. Etabının açılışı yapılarak çocukların kullanımına sunulacak.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, dört gün sürecek eğlenceli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin web sitesinde yer alan habere göre, 23 Nisan’da Beylikdüzü Belediyesi’nin çocuklara bir sürprizi olacak. Yapımı tamamlanan Yaşam Vadisi 2. Etabının açılışı yapılarak çocukların kullanımına sunulacak. 20-21-22 Nisan tarihlerinde Yaşam Vadisi 2. Etap sahnesinde Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı KÜLTÜRSEM öğrencilerinin gösterileri sahnelecek. Gösterilerde bale, modern dans, piyano, gitar, keman, ve...