28 / 03 / 2024

beylikdüzü yeni konut projeleri 2017

beylikdüzü yeni konut projeleri 2017

Beylikdüzü'ndeki stok arazileri üzerinde Alya markası ile iki proje üreten Akkuş Gayrimenkul 200 milyon TL'lik üç yeni proje daha hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

beylikdüzü yeni konut projeleri 2017 Haberi

beylikdüzü yeni konut projeleri 2017


Türkiye'nin önde gelen gruplarından olan Akkuş Grup, denim, örme, enerji ve kimya sektöründeki yatırımlarına 2013 yılında inşaat sektörünü de ekledi. 


Beylikdüzü'ndeki stok arazileri üzerinde Alya markası ile iki proje üretti. Grup, önümüzdeki dönemde de Beylikdüzü ve Esenyurt'ta geliştirdiği yeni projelerle yoluna devam etmeye hazırlanıyor.


Esenyurt’ta 180 konut, 20 dükkandan oluşan Alya Life, Beylikdüzü’nde 50 daire ve 8 dükkandan oluşan Alya Penta ve Beylükdüzü Kavaklı’da 120 dairelik Alya Vadi Konaklan projeleri geliştiriliyor. 


Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, bu üç projeye toplam 200 milyon TL'lik yatırım planladıklarını ve bu projeleri 2018-2019 yıllarında teslim etmeyi planladıklarını söylüyor.


Şimdiye kadar planladıkları ve hayata geçirdikleri pojelerini stoktaki arsalarına yaptıklarına dikkat çeken Abdülkadir Akkuş, önümüzdeki dönemde kat karşılığı ya da kentsel dönüşüm yaparak yeni projeler üretmeyi planladıklarını...