19 / 04 / 2024

Beylikdüzünde konut

Beylikdüzünde konut

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Beylikdüzü’nde konut fiyatı 302 bin 875 TL!

Endeksa verilerine göre; Beylikdüzü’nde ortalama konut satış fiyatı 302 bin 875 TL, geri dönüş süresi 21 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 10,57 TL...

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Beylikdüzü'nde konut fiyatları metro ile uçacak!

İstanbul'un birçok ilçesine oranla çok daha planlı bir gelişim gösteren Beylikdüzü'nde daire birim metrekare fiyatları ortalama bin 800 ile 3 bin 500 TL aralığında değişiyor. İşte bölgeyi değerlendiren 15 proje...

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde teslimler Kasım 2016'da!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde konut büyüklükleri 149 ile 361 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 244 adet bahçeli evden meydana gelen proje Dekar Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Metrobüs Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını ikiye katladı!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Beylikdüzü'nde metrobüs konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu!

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu konumda yükseliyor. Viraİstanbul Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 lira olarak belirlendi. Projede 1.156 konut ve 39 cadde mağazası olacak...

Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde teslimler Ekim 2018'de!

Huzurlu İnşaat’ın 90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘Huzurlu Marmara’ projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Beylikdüzünde konut Haberi

Beylikdüzünde konut

Son birkaç yıldır markalı konut projelerinin artış gösterdiği bölgede 2015'in son yarısı itibariyle binlerce konut sahiplerine teslim edilecek. 


-Güvenilir ve marka değeri olan firmaların farklı konseptte ürettikleri projelerin öne çıktığı Beylikdüzü’nde ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 tipi daireler rağbet görüyor. 


-Genel olarak bakıldığında Edirne istikametine göre sağ tarafın büyük bir kısmı Esenyurt , sol taraf ise Beylikdüzü ilçesi sınırları içinde yer alıyor. 


-Çoğu kez 1+1 tipi daireler yatırım amaçlı, 2+1 tipi daireler ise oturum amaçlı tercih ediliyor. 


-İlçede lüks villa projelerinden metrobüs hattından dışarıya gidildikçe düşük fiyatlı konutlara kadar farklı gelir gruplarına hitap eden farklı tipte projeler yer alıyor.


Altyapı ve ulaşım alanlarındaki yatırımların hızla tamamlandığı Beylikdüzü'nde öne çıkan 10 konut projesi ve tahmin edilen prim değerleri ise şöyle: 


İnanlar İnşaat -Terrace Miks: Esenyurt’a bağlı...