26 / 04 / 2024

Beyoğlu aylık oda kiraları

Beyoğlu aylık oda kiraları

Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi.

25 yılda 1.7 milyon TL prim ödeyecek olan Bağ-Kur'lu, parayı biriktirse aylık 60-65 bin TL faiz alır!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 9 bin gün olan Bağ-Kur prim gün sayısıyla ilgili bir hesaplamayı X sosyal medya hesabından yaptı. Erdursun, 25 yılda 1 milyon 770 bin 219 TL prim ödeyecek Bağ-Kur'lu'nun bu parayı biriktirebilmesi durumunda, aylık 60-65 bin TL faiz geliri elde edeceğini söyledi.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Granca İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Granca İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Belma Özaydemir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu aylık oda kiraları Haberi

Beyoğlu aylık oda kiraları


Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi. Emlak siteleri bu ilanlarla dolarken, 'Günlük kiralık ev' benzeri bir tehlikeden endişe ediliyor.


Turizmde önceki yıl yaşanan gelir kaybı, otelcileri yeni çözümler bulmaya yöneltti. Beyoğlu başta olmak üzere İstanbul'da birçok butik otel en azından 2017 yazına kadar, odalarını aylık kiralamaya başladı. 20 metrekarelik oda ya da 1+1 suitler, herşey dahil mantığıyla internet üzerinden aylık bin ila 2 bin lira arasında kiralanıyor. Normal dönemlerde geceliği en az 200 lira olan bu yerler, bugünlerde çalışana, öğrenciye ve Taksim civarında yaşamak isteyenlere sunuluyor. Otelin konumu, özellikleri ve hizmetine göre değişen...