20 / 04 / 2024

Beyoğlu otel odası kiraları

Beyoğlu otel odası kiraları

Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Beyoğlu Three Apples apart otel 6.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde yer alan 8 katlı kargir bina vasıflı olan Three Apples isimli apart otel 6 milyon 351 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kamerhatun Mahallesi'nde yer alan otel binası 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu'ndaki lüks otel odalarının aylığı bin TL'ye düştü!

Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi.

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda çöken 5 katlı bina Kenan İmirzalıoğlu'nun!

Daha önce 2 binanın yıkıldığı Beyoğlu'nda dün öğleden sonra çöken bina ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı. İmirzalıoğlu'nun, apart otel açmak gibi bir planının olduğu belirtildi.

Galatasaray'dan Beyoğlu'na otel, Riva'ya dev proje geliyor!

Dursun Özbek: "Beyoğlu Hasnun Galip Sokak'ta yer alan kulüp binasının yerine de bir otel yapmak istiyoruz. Riva arazisine ise rezidans, konut ve kiralık işyerilerinin yer alacağı çok büyük bir proje planlıyoruz." dedi.

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi, Emre Enginertan Şube Müdürlüğünde 500 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde açıldı.

Mimarlar Odası'nın Beyoğlu binasında inceleme yapıldı!

Beyoğlu Belediyesi, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nin Karaköy’deki binasında gerçekleştirilen incelemelerde, projeye aykırı bölümler tespit edildiğini bildirdi.

Mimarlar Odası'nın Beyoğlu'ndaki binası yıkılıyor mu?

Beyoğlu Belediyesi, Mimarlar Odası'nın İstanbul Karaköy'deki binasıyla ilgili geçen ay yaptığı incelemeden sonra yıkım kararı verdi.

Beyoğlu otel odası kiraları Haberi

Beyoğlu otel odası kiraları


Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi. Emlak siteleri bu ilanlarla dolarken, 'Günlük kiralık ev' benzeri bir tehlikeden endişe ediliyor.


Turizmde önceki yıl yaşanan gelir kaybı, otelcileri yeni çözümler bulmaya yöneltti. Beyoğlu başta olmak üzere İstanbul'da birçok butik otel en azından 2017 yazına kadar, odalarını aylık kiralamaya başladı. 20 metrekarelik oda ya da 1+1 suitler, herşey dahil mantığıyla internet üzerinden aylık bin ila 2 bin lira arasında kiralanıyor. Normal dönemlerde geceliği en az 200 lira olan bu yerler, bugünlerde çalışana, öğrenciye ve Taksim civarında yaşamak isteyenlere sunuluyor. Otelin konumu, özellikleri ve hizmetine göre değişen...