29 / 03 / 2024

Beyoğlu yıkım

Beyoğlu yıkım

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu'nda inşaat halindeki bina çöktü!

Beyoğlu Asmalımescid'te inşaat halindeki bina çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Beyoğlu'nda 3 katlı metruk binanın duvarı çöktü!

Beyoğlu'nda 3 katlı metruk binanın duvarı çöktü. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Beyoğlu'nda riskli binanın yıkımı tamamlandı!

Beyoğlu'nda deprem sonucunda çökme tehlikesi oluşan ve boşaltılan bina yıkıldı.

Beyoğlu'nda yıkımına başlanan binanın duvarı çöktü!

Beyoğlu'nda risk nedeniyle yıkılmasına karar verilen binanın duvarı çöktü. Olay sorucunda 1 kişi enkaz altında yaralandı.

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Beyoğlu'nda yıkım tehlikesi olan istinat duvarı yenilenecek!

Beyoğlu'nda yenileme çalışmaları kapsamında Yedikuyular Caddesi'nde bir şerit trafik akışına kapatılacak...

Beyoğlu'na kentsel dönüşüm sözü!

CHP Beyoğlu Belediyesi başkan adayı Alper Taş, Beyoğlu ilçesi Hasköy Kalaycıbahçe’de seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Taş, “Yerinde dönüşüm yapacağız'' dedi.

Beyoğlu'nda metruk binada yangın çıktı!

İstanbul Beyoğlu'nda metruk bir binada yangın çıktı. 3 katlı metruk binadaki yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

Sütlüce'de yıkılan bina ile ilgili ilginç detay!

Beyoğlu’nda temeli olmayan 4 katlı bina yıkıldı. Binanın 2005 yılındaki fotoğrafına ulaşıldı. 3 katlı olan binanın 4 kata çıkmış olması dikkatleri çekti.

Beyoğlu’nda tarihi binalar kurtarılıyor!

Beyoğlu’nda yıllara yenik düşerek tehlike oluşturan tarihi binalar kurtarılmaya çalışılıyor. Bölgede bulunan 650 bakımsız tarihi binadan 278’i yenilendi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi TBMM'de!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündeminde!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de ağır hasarlı bina kontrollü yıkım yapılırken çöktü!

İzmir'de yıkım çalışmalarına başlanan binalardan Canbazoğlu Apartmanı çalışmalar sırasında tamamen çöktü.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Beyoğlu yıkım Haberi

Beyoğlu yıkım

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Beyaz, sorusunun Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Beyaz, ''Aşağıdaki sorularımın Anayasanın 98. TBMM İç tüzüğünün 96.maddesi gereğince Sayın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim.''

Beyaz, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Türk Milleti tarihi çok zengin bir millettir. Milletler geçmişten geleceğe tarihleri ile var olurlar. Tarihi kültür mirasını korumak ve onu nesillere aktarmak milletimizin sorumluluğu olduğu kadar, Ülkemizi yöneten yöneticilerinde birinci sorumluluğudur. Beyoğlu Kasımpaşa'da bulunan Sultan Abdülaziz Han'ın 19. Yüzyılda yaptırdığı Osmanlı mirası, Divane Eski Karakol binasının yol genişletilmesi için yıkılması medyada geniş yer bulmuş kamuoyunun tepkisine yol açmıştır. Yıllardır...