24 / 04 / 2024

Beyonce geceliği 30 bin dolarlık evi

Beyonce geceliği 30 bin dolarlık evi

Beyonce, Kaliforniya'nın Los Altos Hills bölgesinde bulunan evini Amerika'nın en ünlü spor aktivitesi SuperBowl meraklıları için açtı. Beyonce'nin tasarım anlayışı ve dekorasyon zevkleriyle bezenmiş bu evde bir gece geçirmek 30 bin dolara mal oluyor.

Ankara Çankaya'da mağdur memurlar evlerini istiyor! 15 bin kişi 30 senedir bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi memurlarından oluşan 3 bin 381 kişi, aileler ile beraber 15 bin kişi 30 senedir evlerini bekliyor. Konu hala çözülemedi. 

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Karavan kamplarına yaz tarifesi! 4 kişilik kampın geceliği ortalama 1000 TL’yi bulacak!

Bu sene tatile çıkmak isteyen ancak artan konut fiyatlarından dolayı konut alamayan ve otellere yüksek fiyat ödemek istemeyen yerli turistler karavana yöneldi.

Doğal gaz bu ay mı bedava olacak? Hangi tarihten itibaren başlayacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarafından verilen bilgiler kapsamında, 30 yıllık rezervin bulunduğu doğal kaynak oldukça önemli bir katkı sağlayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haber verdiği 30 günlık ücretsiz doğal gaz bu ay mı olacak?

Microsoft’ta bir devir kapandı!

Microsoft’un geçmişi 30 seneyi aşan ofis yazılımlarının çatı markası “Microsoft Office” tarihin tozlu sayfaları arasına karışıyor. İşte Word, Excel, Outlook, PowerPoint gibi uygulamaların yeni çatı markası…

5 farklı analist açıkladı! Bitcoin'in yükselişi aldatmaca!

Kripto para piyasası iyi performans sergileyemedi ve veriler, sabah erken saatlerde Bitcoin’i 30.000 doların üzerine çıkarma girişiminin, günlük 29.286 dolara düşüren bir satış dalgasıyla vurulduğunu gösteriyor. Peki, Bitcoin'de neler bekleniyor? İşte 5 farklı analist yorumu...

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.

İzmir depremi bilirkişi raporu: Düşük kalite beton kullanıldı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 115 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim 2020 tarihindeki İzmir depremiyle ilgili yaptığı soruşturmada hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı.

İzmir'in kent merkezinde deprem riski yüksek!

Deprem uzmanları tarafından 118 kişinin hayatını kaybettiği 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin “İzmir depremi” olmadığı uyarısı yapılmıştı. İzmir'de deprem riskinin yüksek olduğu ve planlamanın bir “kentsel dönüşüm seferberliği” anlayışıyla sürdürülmesinin gerektiği belirtildi.

Rızabey Apartmanı'nın yerine bina inşa edilmesine tepki!

İzmir'de 118 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim depreminin simgelerinden olan Rızabey Apartmanı'nın yerine yeniden bina inşa edilmedi tepkilere neden oldu.

Melinda Gates, Karayipler'den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin ayrılığı gündemde bomba etkisi yarattı. Şimdi de ortaya başka bir iddia atıldı. Melinda Gates ise, medyadan uzak olmak için ada kiraladı.

Beyonce geceliği 30 bin dolarlık evi Haberi

Beyonce geceliği 30 bin dolarlık evi

Beyonce'nin tasarım anlayışı ve dekorasyon zevkleriyle bezenmiş bu evde bir gece geçirmek istiyorsanız bu fiyat 30.000 dolar olacak.




Beyonce'nin Amerika'nın en ünlü spor aktivitesi SuperBowl için meraklılarına açtığı ev Kaliforniya'nın Los Altos Hills bölgesinde.




Evi bu kadar pahalı kılan etkenleri de sırasıyla sayalım o halde. 10 kişinin...