18 / 04 / 2024

Beyşehir Devlet Hastanesi inşaat ihalesi

Beyşehir Devlet Hastanesi inşaat ihalesi

Konya'nın Beyşehir ilçesine yeni yapılacak olan devlet hastanesinin yeni yerinin ardından inşaat çalışmalarına başlanabilmesi için 5 Mayıs'ta ihalesinin yapılacağı belirtildi.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Malatya'ya 300 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Battalgazi'de inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir ilçesinde inşa edilen Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. 2018 yılı içerisinde hastanenin açılması planlanıyor.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Yenişehir Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 3 Nisan'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan Devlet Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Muradiye Devlet Hastanesi taşınacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye Devlet Hastanesi'ni başka bir yere taşıyacak. Hastanenin, Eski Tütün Depoları arazisi konut yapımı yerine taşınması planlanıyor.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi için ilk kazma vuruldu. 75 yataklı hastane binası önemli bir ihtiyaca cevap verecek şekilde inşa edilecek.

Beyşehir Devlet Hastanesi inşaat ihalesi Haberi

Beyşehir Devlet Hastanesi inşaat ihalesi

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir'de uzun süredir merak konusu olan yeni devlet hastanesinin ihalesi ile ilgili müjdeyi verdi. AK Parti olarak 2002 yılından bu yana her alanda olduğu gibi sağlıkta da büyük bir titizlik içerisinde yatırımlara devam ettiklerinin altını çizen Samancı, "Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için daha kaliteli, daha ulaşılabilir hizmet sunma yolunda adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. 


Daha önceden duyurduğumuz Beyşehir'imize TOKİ Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan 150 yataklı, 261 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi'nin 26 Mayıs 2014 tarihinde ihalesi gerçekleşecekken, TOKİ ihale yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile bu süreç bilindiği üzere uzamıştı. Şimdi bu süreçte sona gelindi. Beyşehir'imize kazandırılacak olan bu güzel yatırımın ihale tarihi 5 Mayıs 2015 olarak belirlendi. İhale Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek, ardından en kısa sürede...