26 / 04 / 2024

Beyşehir Devlet Hastanesinin ihalesi ne zaman

Beyşehir Devlet Hastanesinin ihalesi ne zaman

Konya'nın Beyşehir ilçesine yeni yapılacak olan devlet hastanesinin yeni yerinin ardından inşaat çalışmalarına başlanabilmesi için 5 Mayıs'ta ihalesinin yapılacağı belirtildi.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nin ihalesi 26 Mayıs'ta yapılacak!

Beyşehir'e yapılacak yeni devlet hastanesi ihalesinin 26 Mayıs'ta gerçekleştirileceği bildirildi. Yeni devlet hastanesi, Beytepe Mahallesinde, Anadolu Öğretmen Lisesinin arkasındaki 30 bin metrekarelik kapalı alanda inşa edilecek...

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları!

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daire için kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. 

Beyşehir TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Beyşehir Belediye Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen Beyşehir TOKİ kuraları çekildi.

TOKİ Konya Beyşehir 2+1 kura sonucu!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesinde toplamda 62 konut yer alıyor. Projede başvurular 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilmişti. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Konya Beyşehir kura sonucu 2017!

Konya Beyşehir kura sonucu 2017 detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 81 bin 534  TL'den başladığı projede satışlar kura çekilişi ile yapılıyor. 

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları henüz açıklanmadı. Toplamda 62 adet daireden oluşan projede kura çekilişi bugün yapılıyor. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Beyşehir'e hasta konukevi yapılıyor!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye inşa edilecek olan hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Beyşehir Devlet Hastanesinin ihalesi ne zaman Haberi

Beyşehir Devlet Hastanesinin ihalesi ne zaman

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir'de uzun süredir merak konusu olan yeni devlet hastanesinin ihalesi ile ilgili müjdeyi verdi. AK Parti olarak 2002 yılından bu yana her alanda olduğu gibi sağlıkta da büyük bir titizlik içerisinde yatırımlara devam ettiklerinin altını çizen Samancı, "Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için daha kaliteli, daha ulaşılabilir hizmet sunma yolunda adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. 


Daha önceden duyurduğumuz Beyşehir'imize TOKİ Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan 150 yataklı, 261 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi'nin 26 Mayıs 2014 tarihinde ihalesi gerçekleşecekken, TOKİ ihale yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile bu süreç bilindiği üzere uzamıştı. Şimdi bu süreçte sona gelindi. Beyşehir'imize kazandırılacak olan bu güzel yatırımın ihale tarihi 5 Mayıs 2015 olarak belirlendi. İhale Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek, ardından en kısa sürede...