25 / 04 / 2024

Beyşehirde inşaat sektörü mü konuşuldu

Beyşehirde inşaat sektörü mü konuşuldu

Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun "Beyşehir merkez için konuşuyorum, gerçekten tepeden tırnağa bir imar planına ihtiyacı var" dedi.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Isparta'da inşaat sektörü 380 sektörü harekete geçiriyor!

Isparta'da iş dünyasının lokomotifi olan inşaat sektörüyle ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı. Müteahhit tarafından yapılan apartman (ortalama 5-7 katlı) şehirde ki 380 sektörü de peyder pey harekete geçiriyor.

Beyşehir 2015'de inşaat sektörünün parlayan ilçesi oldu!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörü temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı!

İnşaat sektörü masaya yatırıldı Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Göl kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya katılan sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını dinlendi.

Konya'nın Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı.Toplantıya Beyşehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

İnşaat sektörü Beyşehir'in ekonomisine katkı sağlıyor!

Beyşehir'de, Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. Toplantıya inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

Konya'da inşaat sektöründeki sorunlar tartışıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya mimar, mühendisler ile iş adamı ve müteahhitler katıldı.

Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

Adana'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Adana Emlakçılar ve İnşaatçılar Esnaf Odaları, şehirde imarlı arsa sıkıntısı yüzünden inşaat sektörünün kapalı olduğunu belirterek, yetkilileri çözüm üretmeye çağırdılar.

İMSAD: İnşaat sektörü, 2012 yılında büyüme bekliyor!

İMSAD'ın "Ekonomi Beklenti Anketi"ne katılan üyelerin yüzde 69'unun inşaat sektöründe büyüme beklentisi yüzde 4-6 ve üzeri...

İnşaat sektörü, geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü!

İnşaat sektörü geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü. Geçen yılın 3. çeyreğinde inşaat sektörünün büyüklüğü 15 milyar lirayı aştı

Eser Oteller Grubu inşaat sektörüne giriyor!

İstanbul'da 1997 yılından bu yana otelcilik alanında adımlar atan Eser Oteller Grubu, tecrübesini inşaat sektöründe devam ettirme kararı aldı

Hüseyin Bilmaç: İnşaat sektörünün büyümeme lüksü yok!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, "2012 yılında inşaat sektörü; cari açığa net pozitif katkısı ile katma değeri yüksek, stratejik bir sektör olarak değerlendirilmeli" diye konuştu

Beyşehirde inşaat sektörü mü konuşuldu Haberi

Beyşehirde inşaat sektörü mü konuşuldu

Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Göl kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını dinledi. 


AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de bu tür toplantı ve buluşmaları geleneksel hale getirmeye başladıklarına vurgu yaparak, "Masa etrafında tüm tarafları buluşturan, meselelerimizi karşılıklı olarak istişare eden, tartışan, ona göre yön veren bir Beyşehir, tüm isteğimiz budur" dedi. 


Bir süre önce sanayi esnafı ile bir araya gelip sorunlarını dinlediklerini anlatan Babaoğlu, söylentiden öteye geçmeyen ve kulaktan kulağa dolaşarak, özellikle bazı çevreler tarafından varmış gibi ortaya atılan bazı iddiaların gerçeği yansıtmadığını bu tür toplantılarda görüşüp istişare ettiklerini dile getirdi. 


SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİN...