19 / 04 / 2024

Bilkent Center real hipermarket kime satıldı

Bilkent Center real hipermarket kime satıldı

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Bilkent Center Global RLI Ödülleri'nde finale kaldı!

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan “Global RLI Awards”da finale kaldı...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Bilkent Center çıtayı yükseltiyor!

Ankara’nın ilk ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğine sahip Bilkent Center’da oluşturulan mağaza alanlarına ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti..

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Bilkent Center yılbaşında açık mı?

Bilkent Center, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center yılbaşında açık mı? Bilkent Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Bilkent Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Bilkent Center Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Bilkent Center, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Bilkent Center Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

Antalya Real Estate Investeurasia Fuarı 23 Haziran'da!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışları başladı.

Bilkent Center real hipermarket kime satıldı Haberi

Bilkent Center real hipermarket kime satıldı

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Bilkent Center’da yer alan ve Beğendik grubu tarafından işletilen Real Hipermarket’in Baltech Group’a satışı gerçekleşti. Ankara’nın en popüler bölgelerinden birinde bulunan Bilkent Center 1998 yılında Tepe Emlak ortaklığıyla hayata geçirilmişti.


METRO PROPERTIES Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer, satışa ilişkin yaptığı açıklamada “Bu yıl Antalya, İzmit ve Ankara’da gerçekleştirdiğimiz üç satıştan sonra perakende portföyümüzü yeniden yapılandırma sürecini tamamladık” dedi.


METRO PROPERTIES‘in, Türkiye’de sahip olduğu dört adet M1 alışveriş merkezi bulunuyor. Kuruluş önümüzdeki aylarda Adana’da bulunan alışveriş merkezini yenileme ve büyütme projesine odaklanacak. Büyüme ve yenileme projesine bağlı olarak M1 Adana AVM, saygın uluslararası markalar ile şimdiden kira anlaşmaları imzaladı. Büyüme ve yenileme çalışmaları 2017 yılının ikinci çeyreğinde...