18 / 04 / 2024

bimeks kuşadası mağazası

bimeks kuşadası mağazası

Bimeks Aydın'da Kuşadası mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Böylece Bimeks'in Aydın'daki şube sayısı 4'e yükseldi...

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Alfemo Kuşadası'nda 2 mağaza açtı!

Alfemo, Türkiye’de ve yurtdışında sayıları hızla artan mağazalarına Kuşadası’nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı’nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazalarının açılışı törenle yapıldı.

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Kuşadası Kültür Merkezi 7 Eylül'de açılacak!

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı’nın üç yıl önce başlattığı kültür merkezi açma çalışmaları tamamlanmak üzere. Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi Kuşadası’nın kurtuluş bayramı olan 7 Eylül günü hizmete açılacak.

bimeks kuşadası mağazası Haberi

bimeks kuşadası mağazası


Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Şirketimiz 2013 yılında açmış olduğu 7.mağazası, toplamda ise 76. mağazası 05 Nisan 2013 Cuma günü Aydın İli, Camikebir  mahallesi,  İsmet İnönü Bulvarı  No: 58 A  Kuşadası-AYDIN  adresinde faaliyete geçmiştir.

Şirketimizin Aydın ilinde faaliyet gösterdiği mağaza sayısı KUŞADASI-AYDIN ile birlikte 4'e...