24 / 04 / 2024

Birkan Dıragat

Birkan Dıragat

Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Birkan Çelik tarafından kuruldu.

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

BD Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

BD Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 350 bin TL sermaye ile bugün Birkan Dönmez ve Bilgin Dönmez ortaklığında kuruldu. 

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sözen, Mustafa Birkan Tüzer, Şaban Yavuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Türkiye turist sayısı bakımından dünya altıncısı!

Türkiye turist sayısı bakımından dünya altıncısı oldu. Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Birkan, Türkiye'ye gelen turist sayılarının beklentilerle örtüştüğünü belirtti.

Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Şirketi kuruldu!

Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

Yüksek inşaat mühendisleri Sermet Birkan ve Semih Kavalalı yaşamlarını yitirdi!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1948 dönemi mezunu inşaat mühendisi Sermet Birkan ve yüksek inşaat mühendisi Prof. Dr. Semih Kavalalı yaşamını yitirdi

Bursa'da Osmalı mimarisini taşıyan adliye sarayı yapılacak!

Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan, düzenlediği basın toplantısında, 2000 yılında faaliyete giren Bursa Adalet Sarayının 5 yıl gibi kısa bir sürede ihtiyacı karşılayamaz hale geldiğini söyledi

Zeynep Özal, Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek

Arsa danışmanlığının yanı sıra iki yıldır gayrimenkul fuarı düzenleyen Özal, Zekeriyaköy'de konut inşaatına hazırlanıyor. Özal sektördeki faaliyetlerine karşın konuta yatırım yapmıyor..

İngiltere'de konut fiyatları düşüyor

İngiltere'de konut fiyatları Mart ayında 1992 yılı Eylül ayından bu yanaki en hızlı düşüşünü kaydetti.

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Birkan Dıragat Haberi

Birkan Dıragat


Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.  Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt ve mühendislik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi, Camii Sokak, Güvener Plaza, No:10...