25 / 04 / 2024

Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şahin

Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şahin

Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şahin, "Büyük inşaat pastasından yerli firmalarımızın daha çok pay almasını istiyoruz. Bunun da yolu bir araya gelmekten, daha güçlü olmaktan geçiyor" dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Birleşik İnşaat'tan Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik İnşaat yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçiyor. Firma, Bodrum Tilkicik Koyu’na 500 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Birleşik İnşaat Özelleştirme İdaresi’nden Bodrum'a yeni proje!

Birleşik İnşaat Özelleştirme İdaresi, Bodrum'da otel, marina ve konut projesi için harekete geçti. 370 milyon liraya satın alınan arsaya, 500 milyon Euro'luk yatırım yapılacak.

Deniz Karataş Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı oldu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Deniz Karataş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Atun İnşaat, Müteahhitleri Birliği heyetini kabul etti!

Kıbrıs Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun dün Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

BİM-FED: Terör olayları ve inşaat sektöründeki yansımaları!

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Mustafa Şahin’in “Artan Terör Olayları ve İnşaat Sektöründeki Yansımaları” ilgili yaptıkları yazılı basın açıklaması.

Taşyapı, Birleşik İnşaat’ın satacağı evlere tedbir kararı aldırdı!

Four Winds adıyla tanınan İstanbul Bağdat Caddesi üzerindeki lüks konut projesinde işler iyice karmaşaya döndü. Projenin yüzde 60’ını ihale ile alan Birleşik İnşaat projenin adını değiştirdiğini ve daha ucuza konut satacağını açıkladı.

Birleşik İnşaat Four Winds basın toplantısı 2 Eylül'de!

İstanbul’un en özel noktalarından biri olan Bağdat Caddesi’ne yalnızca bir kaç adım uzaklıkta yer alan, Birleşik İnşaat A.Ş’nin sahip olduğu Four Winds projesi, yenilenen yüzüyle görücüye çıkıyor.

Fatma Şahin Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi..

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği Meclis üyesi oldu!

ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği 'ne meclis üyesi oldu.

Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şahin Haberi

Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şahin

Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu (Bim-Fed) Genel Başkanı Mustafa Şahin, Wyndham  Otel'de düzenlediği toplantıda, Bin-Fed'in 2007 yılında kurulduğunu ve o günden bu yana sektör için önemli çalışmalar yaptığını söyledi. O yıllarda yönetim kurulunu dahi toplamakta güçlük çektiklerini ancak bugün itibarıyla güçlü bir federasyon olduklarını dile getiren Şahin, 

gerek hükümet gerekse yerel yönetimler nezdinde sektörün sorunlarını artık çok rahat konuşabildiklerini ve çözüm önerilerini ilettiklerini ifade etti.


Ticaret Gazetesi ( İzmir...