24 / 04 / 2024

birol akgün kimdir

birol akgün kimdir

Yasin Aktay SDE başkanlık görevini, Prof. Dr. Birol Akgün'e devretti. SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, Prof. Dr. Yasin Aktay'a hizmetlerinden dolayı şilt takdim etti.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma İmren Akgün tarafından kuruldu.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Gürkan Akgün: Kanal İstanbul'un maliyeti 100 milyar TL!

İBB  İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Kanal İstanbul ve deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Akgün, "Kanal İstanbul’un maliyeti ortalama 100 milyar liradır. Bu bütçeyle İstanbul, olması beklenen büyük depremi yıkılmadan atlatır" dedi...

Hasan Akgün: İstanbul depremi düşündüğümüzün üzerinde olabilir!

Büyükçekmece Belediye Akgün yaptığı açıklamada Türkiye’nin en önemli meselesinin deprem olduğunu belirterek; “İstanbul’u vuracak deprem düşündüğümüzün üzerinde olabilir" dedi.

Emin Üstün kimdir?

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün kimdir? 68 yaşında vefat eden Emin Üstün bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

birol akgün kimdir Haberi

birol akgün kimdir

AK Parti Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Prof. Dr. Yasin Aktay'ın getirilmesinin ardından, Aktay'ın başkanlık görevini yürüttüğü Stratejik Düşünce Enstitüsü'nde de (DSE) görev değişikliği yaşandı. Yasin Aktay SDE başkanlık görevini, Prof. Dr. Birol Akgün'e devretti. 


VERİMLİ ÇALIŞMA OLDU

Akgün'e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Aktay, enstitü olarak oldukça verimli ve prestijli çalışmalar gerçeldeştirdiklerini belirterek, "SDE olarak Türkiye'nin ateşli gündemine karınca misali su taşıdık" dedi. Görevi Aktay'dan devralan Akgün ise, Stratejik Düşünce Enstitüsü'nün kurulduğu günden bugüne kadar sürdürülmüş olan son derece verimli ve nitelikli çabşmalann bundan sonra da artarak devam edeceğini vurgulayarak Prof. Aktay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 


TEŞEKKÜR ŞİLTİ VERİLDİ

Törende Aktay'a, samimi gayret ve çalışmalarından dolayı SDE Onursal Başkanı ünvanı verildi. SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, Prof. Dr. Yasin...