20 / 04 / 2024

BM Star Yapı Altınvadi Konakları teslim tarihi

BM Star Yapı Altınvadi Konakları teslim tarihi

Toplam 72 adet daireden meydana gelen Maltepe Altınvadi Konakları fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Proje 7 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor.

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Haziran'a özel fiyatlarla sizi bekliyor

Space Star, ekonomik bir otomobil olmasıyla bilinir. Mitsubishi'nin gelişmiş motor teknolojileri ve hafif yapısı, düşük yakıt tüketimi ve daha düşük emisyon değerleri sunar. Bu, yakıt maliyetlerini düşürmeye ve çevresel etkiyi azaltmaya yardımcı olur. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te Eren Akçay tarafından kuruldu.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

Filistin'in BM Temsilcisi Riyad Mansur, İsrail'in yıkımlarını BM'li yetkililere şikayet etti!

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, "İsrail'in Filistinlilere ait olan yapıları sistematik bir yıkıma tabi tutmasını" BM yetkililerine ve Güvenlik Konseyi (BMGK) Başkanlığına şikayet etti. 

BM: İsrail 2020'de Filistinlilere ait 500'den fazla yapıyı yıktı!

BM, İsrail güçlerinin 2020 yılının başından bu yana işgal altındaki Batı Şeria ile Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 500'den fazla konut ve yapıyı yıktığını duyurdu.

Shining Star Awards 2019 ödülleri 14 Şubat'ta verilecek!  

ATRAX Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri fuarında, insanların ve şehirlerin mutluluğuna önemli yatırımların yapıldığı  projeler, Shining Star Awards ile ödüllendirilecek...

Maraş'ta envanter çalışması yapıldı!

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, hükümetin anlaşmalarla yerleşime ve iskana kapatılan, iki kesim arasındaki BM denetimindeki yeşil hat üzerinde tampon bölge konumundaki Maraş'ta bir envanter çalışması yapıldı.

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Altınvadi Konakları satılık daire fiyatları!

Altınvadi Konakları projesinde teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Proje BM Star Yapı tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Altınvadi Konakları fiyatları 310 bin TL'den başlıyor!

BM Star Yapı imzasıyla hayata geçirilen Altınvadi Konakları "Maltepe'nin yeni nefesi" sloganıyla basına tanıtılıyor. Altınvadi Konakları fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Topkapı 2017 ödeme kampanyası!

1+1'den 4+1'e kadar daire alternatiflerine yer verilen Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde mağazalar da yer alacak. Projede cazip fırsatların sunulduğu Süper Star ödeme kampanyası uygulanıyor...

Sur Yapı Topkapı Evleri Süper Star kampanyası!

Topkapı Evleri Sur Yapı tarafından İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Projede uygulanan Süper Star kampanyası kapsamında peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olunabiliyor...

BM Star Yapı Altınvadi Konakları teslim tarihi Haberi

BM Star Yapı Altınvadi Konakları teslim tarihi

1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerine yer verilen Altınvadi Konakları 7 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor. 


Toplam 72 adet daireden meydana gelen Maltepe Altınvadi Konakları BM Star Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 


1 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Altınvadi Konakları'nın 2018 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Maltepe Altınvadi Konakları fiyat!


"Maltepe'nin yeni nefesi" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Altınvadi Konakları fiyatları 310 bin TL ile 790 bin TL arasında değişiyor. 


9 bin metrekare inşaat alanına sahip Altınvadi Konakları Maltepe'de  metroyaya 1 dakika, marmaraya 20 dakika, metrobüse 15 dakika ve havalimanına 25 dakika mesafede inşa ediliyor.



Adres: ALTINTEPE MH. IHLAMURCU SK. NO:3 MALTEPE - ISTANBUL


Tel: 444 1 009

Web: www.altinvadiistanbul.com

Pınar DOĞAN...