25 / 04 / 2024

bodrum Art Of Yalıkavak projesi

bodrum Art Of Yalıkavak projesi

Art Of Yalıkavak projesinde Şubat ayında yaşam başlıyor. Hem site içinde hem müstakil, tek katlı ev konsepti ile hayata geçirilen projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Art Of Yalıkavak, Bodrum’da 12 ay yaşama imkânı sunuyor.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Otomobil fiyatlarına yeni zam! Tır şoförü sorunu otomobil fiyatlarını artırdı!

Rusya Ukrayna savaşı sonrasında daha da artış gösteren TIR şoförü sorunu otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Otomobil fiyatlarına yeni zam geldi.

O belediye KPSS şartı olmadan lise mezunu şoför alımı yapacak! Acele eden işi kapacak!

Bolu’ya bağlı Yeniçağa Belediyesi, 13-20 Şubat tarihlerinde en az lise mezunu şoför alımı yapacağını duyurdu.

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesinin 2. oturumu 3 Kasım'da! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Ekim'de gerçekleştirilmişti. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumunun tarihi dün açıklandı. İşte o tarih...

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Bodrum'da 80 milyonluk vurgun yapan meşhur emlakçı süperstar Alev'in ifadesi ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konut kiralama ve inşaat işi yapan bir firmanın kar payı vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden firma sahibi tutuklanırken, 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bodrum'da kira fiyatları uçtu! Atanan memur ev bulamıyor!

Konut kiralarında yaşanan artış Muğla'nın Bodrum ilçesine de krize sebep oldu. Bodrum'da konut bulamayan doktor ve diğer branştaki memurlar yaşanan hayat pahalığı sebebiyle ilçeyi terk etmeye başladı

Bodrum'da kira fiyatları tavan yaptı!

Bodrum'da kira artışı sebebi ile işveren işçi bulmakta zorlandı.  Pandemiyle birlikte yaz ve kış nüfusu 500 bine yaklaşan Bodrum’da kiralık ev ücretleri, iş ve işveren arasındaki ilişkiyi tehdit edecek durumda.

bodrum Art Of Yalıkavak projesi Haberi

bodrum Art Of Yalıkavak projesi

ConCept Yapı ‘Art Of Yalıkavak’ projesinde Şubat ayında yaşam başlıyor. Hem site içinde hem müstakil, tek katlı ev konsepti ile hayata geçirilen projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Art Of Yalıkavak, Bodrum’da 12 ay yaşama imkânı sunuyor.


ConCept Yapı’nın Bodrum’da geliştirdiği 5 projeden biri olan Art Of Yalıkavak’ta satışlar başladı. 2.5 milyon Euro ile hayata geçen ve projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Yılın 12 ayı yaşam imkânı sunulan ve 2 bin metrekare üzerine uygulanan proje, taş ve ahşabın eşsiz ahengini ortaya koyuyor. Denize 800 metre mesafede bulunan Art Of Yalıkavak, müstakil bahçesi ile çiftlik evi tadında bir yaşamın kapılarını aralıyor.


2 bin metrekare alan üzerine kurulan ve her biri 500 metrekare bahçe içinde, tek katlı ve yüksek ahşap çatılı Art...