18 / 04 / 2024

Bodrum Ilıcalı

Bodrum Ilıcalı

Sıra dışı tasarımların yer aldığı Thanx Co. markasının sahibi Zeynep Ilıcalı, Bodrum’daki evlerini, sevdiği mekânları, iki kızı Leyla ve Yasemin Ilıcalı ile birlikte geçirdiği yaz tatillerini HELLO!’nun Bodrum ekine anlattı

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Emre Ilıcalı yeşil binalarda en yüksek liyakat seviyesine ulaştı!

Türkiye’nin lider yeşil bina danışmanlık şirketi olan Altensis kurucularından Emre Ilıcalı, yeşil binalar uzmanlığında en yüksek liyakat seviyesi olan LEED Fellow unvanına layık görüldü.

ÖİB Bodrum'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesinde yer alan 781 ada, 4 numaralı parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bodrum'da 6.8 milyon TL'ye mahkemeden satılık metruk otel binası!

Bodrum 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi, 370 Ada, 6 Parselde yer alan metruk otel binası ve arsasını 6 milyon 806 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Acun Ilıcalı Narmanlı Han’da illüzyon müzesi kuracak!

Acun Ilıcalı, Yunanlı bir ortakla birlikte İstiklal Caddesi'nde bulunan Narmanlı Han’da bir illüzyon müzesi kurmayı planlıyor.

Bodrum'da 23 yıllık 'devre mülk' davası!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde parasını ödedikleri halde devre mülklerinin tapularını alamadıklarını söyleyen 100'e yakın davacının davası 23 yıldır devam ediyor.

Bodrum otogarı 2020'de hizmete açılacak! 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 74 milyon liralık yatırımla Bodrum ilçesinde yapımı devam eden otogar çalışmalarını yerinde inceledi.

Bodrum'da kaçak yapılaşmayla mücadele!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak olduğu tespit edilen beton iskeleyi yıkımı gerçekleştiren belediye ekipleri, tuvalet olarak kullanılan kabini de kaldırdı.

Bodrum'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

Muğla'nın Bodrum ilçesinin CHP'li yeni Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilk belediye meclis toplantısında kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başlattıkları bunun için 1 Nisan'ın milat tarih olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na yeni ev alacak!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Şeyma Subaşı'nın yaşadığı evi 50 milyon TL'ye sattığı iddialarıyla ilgili konuştu. Evin değerinin 100 milyon lira olduğunu söyleyen Ilıcalı, Subaşı'nda yeni bir ev alacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın oturduğu Boğaz manzaralı villayı sattı!

Boşandığı eşi Şeyma Subaşı'nın Boğaz manzaralı villasını satışa çıkaran Acun Ilıcalı, 56 milyon liraya aldığı mülkü 50 milyon liraya sattı. Paris'te tatil yapan Şeyma, taşınmak için İstanbul'a döndü.

Emre Ilıcalı, Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesini yorumladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm Strateji belgesini yorumlayan Altensis Ortaklarından Emre Ilıcalı, kentsel dönüşümde sosyal ve çevresel etkileri gözeten yeni bir sürecin başlayacağını söyledi...

Bodrum Ilıcalı Haberi

Bodrum Ilıcalı

Yalıkavak’ta, Haziran 2009’da taşındıkları bu evde Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı ve evin iki ayrı neşe kaynağı olan kızları Leyla ve Yasemin, hep birlikte yaşıyor. Ayrıca aileye Golden Retriever cinsi üç aylık yavru Pascal da eşlik ediyor. 

Ilıcalı Ailesi’nin Bodrum Yalıkavak’taki bu evi üç katlı, 12 odalı ve toplam kullanım alanı 650 m2. Bulunduğu Casa Nova sitesindeki beş ayrı dairenin birleştirilmesiyle ortaya çıkmış evi, Zeynep Ilıcalı ile geziyoruz. Bize evin hikâyesini anlatıyor: “Sitenin Yalıkavak Küdür Koyu’nda deniz kenarı olması ve birçok aile dostumuzun aynı sitede olması bu evi seçerken en önemli tercih nedenlerimiz arasındaydı. Y.Mimar Emre Kunt ve Nadine Perahya’nın ortak projelerinden biri olan Casa Nova sitesi, yaz sezonu için son derece konforlu ve fonksiyonel düzenlenmiş. Sitedeki tüm...