18 / 04 / 2024

Bodrum Kumbahçe Mahallesi satılık gayrimenkul

Bodrum Kumbahçe Mahallesi satılık gayrimenkul

T.C. Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından Kumbahçe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz açık artırma usulü ile satışa sunuluyor..

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 182 ada, 9 parsel ile kısmen kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

İzmir Bergama'da bazı arazilerin ilçe belediyesince satılacağı iddiaları mecliste!

İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Çalıbahçe Mahallesi'ndeki bazı arazilerin ilçe belediyesince satılmasının planlandığı iddiasına ilişkin soru önergesi verildi. CHP İzmir Milletvekili Av. Murat Bakan, konuyu meclis gündemine taşıdı.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 153, 155, 184, 189, 190 adaların bir kısmı ile 154, 175, 176, 177, 178 adaların tamamının 18. Madde sınırı dışına çıkarılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Şile Göçe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile ilçesi, Göçe Mahallesi, 926 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bodrum'da 18.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Bodrum Konacık Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 milyon 660 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Osman Gürün'den Bodrum'da imara açılan arazilere ilişkin açıklama!

Bir televizyon programına konuk olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, betonlaşma tehdidi altında olan Muğla’nın cennet kıyılarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Gürün, Mollaveisoğlu’nun Bodrum’un Ortakent Mahallesi’ndeki 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara

Bodrum'un imara değil koruma planlarına ihtiyacı var!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’ un Ortakent Mahallesi'nde imara açılan 1,1 milyon metrekarelik hazine arazisine yönelik açıklamada bulundu. 

Bodrum Kumbahçe Mahallesi satılık gayrimenkul Haberi

Bodrum Kumbahçe Mahallesi satılık gayrimenkul

T.C. Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan “Avlulu Kargir Ev” niteliğindeki taşınmazı satıyor. Bedeli 4.2 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkul için satış, 24 Ağustos'ta gerçekleşecek.


T.C. BODRUM (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞUNDAN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2016/19 SATIŞ


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN

Tapu Kaydı: Muğla ili, Bodrum ilçesi, Kumbahçe Mah. 756 Ada, 14 Parsel sayılı “Avlulu Kargir Ev” niteliğindeki taşınmaz.


Önemli Özellikleri: Satışa konu taşınmaz, “Hey Yavrum Hey Restaurant" isimli Bodrum Barlar sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi, Adliye Sokağın denize açılan ve geniş meydanda bulunmaktadır. Taşınmazın ön cephesi denize sıfır konumda yer almaktadır. Zemin katta bulanan bölüm restaurant olarak işletilmektedi Taşınmaza sonradan ilave edilen yaklaşık 15 m2 alanlı etrafı PWC kasa kaplı bar bölümünün...