20 / 04 / 2024

Bodrum Theatron Villaları teslimleri

Bodrum Theatron Villaları teslimleri

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta yapılacak. THEATRON BODRUM VİLLALARI, orman arazilerinin yamaçlarında muhteşem manzaraya sahip 19 dönüm arazide 19 adet tek katlı müstakil villalardan oluşur.

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şani İnşaat imzalı Ap Sea Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! 20 bin dönümden oluşan Projede 24 villa 30 bağımsız alan villa alıyor. Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Bodrum'daki villalara talep artıyor!

Sosyetenin ünlü isimleri henüz bu yaz bitmeden önümüzdeki yaz için villaları radarına almaya başladı. Bodrum Loft'ta yer alan 36 villa cemiyetin ünlü isimleri tarafından kapışıldı. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

Bodrum Venezia Villaları fiyat!

Bodrum Venezia Villaları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bodrum Venezia Villaları fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bodrum Theatron Villaları teslimleri Haberi

Bodrum Theatron Villaları teslimleri

Merkeze yakınlığı, ihtiyacınız olan tüm imkanlara ulaşma kolaylığı sunarken, bulunduğu eşsiz konum ve sakinlik ise evinizdeki huzuru ve dinginliği hissedebilmenizi sağlar. 


Konumu,  Bodrum merkezine en yakın mahalle olan Konacık’ ın eski dağ köyü olan Çırkan yamacında, Oasis AVM’ nin üst kısmında kalır, oldukça merkezi, ulaşımı kolay, yabancı alıcıların mülk edinimine açık bir bölgedir.


Arazisi yamaçta, mükemmel deniz manzarasına sahiptir ve teraslanmış bir alandafarklı kotlardaki konumlar her villaya kendi mahremiyetini sağlar, her villanın kendi özel girişi ve iki araçlık kapalı veya açık park yeri mevcut olup, iki noktadan site girişi ve güvenliği sağlanacaktır.


Villaların her biri 180-185 m2 kapalı alana ve 85-100 m2 teras alanına sahip olup, özel havuz, geniş bahçe, deniz manzarası, üç yatak odası, üç banyo, açık mutfak, yemek bölümü, salon,...