19 / 04 / 2024

bornova Charnaud Köşkü

bornova Charnaud Köşkü

İlçedeki levanten evlerinden biri olan Charnaud Köşkü ’nü aslına uygun restore ettirerek butik otele çeviren Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura: "Amacımız tarihi korumak"...

Bornova Park'ta 185 bin liradan başlayan fiyatlar!

Evren İnşaat tarafından hayata geçirilen Bornova Park projesinde sadece 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Bornova Park'ta fiyatlar 185 bin liradan başlıyor.

Nest Bornova'da Ağustos ayında yaşam başlayacak!

Nestyap İnşaat tarafından inşaa edilen Nest bornova projesinin Temmuz sonunda teslim edileceği, Ağustos ayı itibarıyla, yaşamın başlayacağının müjdesi verildi. Proje 28 tanesi 2+1, 68 tanesi 1+1 olmak üzere toplam 96 konuttan oluşuyor...

Bornova Belediyesi Dost Kart Projesi için çalışmalara başladı!

Bornova Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirilecek 'Dost Kart Projesi' için çalışmalar başladı. Hem üniversite öğrencilerine ucuz alışveriş imkanı verecek hem de esnafın işlerini arttıracak proje için düğmeye basıldı.

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire!

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Myvia 414 projesi İzmir Bornova İlçesinde hayata geçiriliyor...

Bornova'da viyadük projesine tepki gösterdiler!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden İzmir - İstanbul Otoyolu' nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Bornova'da viyadük eylemi yapıldı!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden izmir - İstanbul Otoyolu'nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini de mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Park Bornova'da Ford Focus kazanma şansı!

Park Bornova Outlet Center’da düzenlenen kampanyada günde 75 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler alacakları katılım kuponu ile Ford Focus kazanma şansı elde ediyor. Kampanya 20 Eylül'e kadar sürecek...

Bornova Lobi Parlas'ta satışlar devam ediyor!

Bornova Lobi Parlas projesi aylık ortalama 5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan alışveriş merkezlerine ise sadece 2 dakika uzaklıkta. Ankara Asfaltı ile Çeşme-Çanakkale otoyol bağlantısı ise sadece 50 metre mesafede.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi!

İzmir'de Kavuklar Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve 46 katlı tek bloktan meydana gelen Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi detayları haberimizde bulunuyor. Projede toplamda 578 daire mevcut.

Batıçim'den Bornova'daki kil sahası ile ilgili açıklama!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Çimento İzmir Bornova'daki kil sahaları ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir Point Bornova projesi!

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği İzmir Point Bornova projesi, İzmir Bornova'da inşa ediliyor...

İzmir Bornova'da doğalgaz borusu patladı!

İzmir Bornova'da İZSU adına görev yapan bir taşeron şirketin kanal çalışması sırasında, iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Polis geniş güvenlik tedbiri alırken, İzmirgaz bölgedeki doğalgazı ve elektriği kestirdi.

Point Bornova 2015'te açılıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Kapılarını 2015 son çeyreğinde misafirlerine açacak...

bornova Charnaud Köşkü Haberi

bornova Charnaud Köşkü


Manisa merkezli Anemon Otelleri, İzmir Bornova'daki Charnaud Köşkü'nü aslına uygun olarak restore ettirip "Villa Levante" adıyla butik otele dönüştürdü. Ev sahipliğini Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura'nın yaptığı açılışa, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Anemon Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, İcra Kurulu Başkanı Oğuz Akçura, İcra Kurulu üyeleri Nesligül Akçura ve kardeşi Aslı Akçura, Genel Müdür Uğur Şahbaz ile İzmir ve Manisa'dan çok sayıda davetli katıldı.

Onursal Başkan İsmail Akçura, 20 oteli bulunan Anemon Grubu'nda butik oteli ayrı bir yere koyduklarını söyledi. Manisa Kula'daki tarihi Zabunlar Köşkü'nü butik otele çevirdikten sonra İzmir Bornova'da da benzer bir çalışma yürüttüklerini aktaran Akçura, "İzmirlilerin hizmetine sunacağımız Villa Levante'nin sloganı ise 'Zarafet Kişiye Özeldir' olacak" dedi.


'Kar amacı...