20 / 04 / 2024

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muzaffer Özkan ve Bora Yamangöktürk imzasıyla kuruldu.

Bankalar açıkladı: Para çekme ve yatırma işlemlerine limit getirildi!

Bankalar aldıkları yeni kararla, vatandaşın para yatırma ve çekme işlemlerine limit sınırı getirdi. Son dönemde online  işlemlerin çoğalmasıyla artık  isteyen istediği parayı banka veznesine yatırıp çekemeyecek. Kararla birlikte ATM’den para çekme limitleri de değişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı müjdeyi verdi: KPSS'den 60 puan almak yeterli! Personel alımları başlıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 91 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki personel alım şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi

 

 

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muzaffer Özkan ve Bora Yamangöktürk imzasıyla kuruldu.

 

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Belgelendirme, sertifikasyon,  denetim, gözetim, ekspertiz, eğitim ve araştırma hizmetleri yapmak, teknik kontrol, sistem kalite servisleri, etüt, ürün hizmet sistemleri, yazılım hizmetleri, personel yeterlilik, ihtisas ve uzmanlık eğitimleri, kalibrasyon, ölçüm, analiz, yeterlilik seviye tespit çalışmaları yapmak. 2-Personel belgelendirmesi yapmak. 3-Ürün belgelendirme amaçlı test, kontrol, muayene, deney hizmetlerini vermek, sertifika ve belgeleri düzenlemek. 4-Uluslararası öneme sahip sistem belgelerini, ürün belgelerini, eğitim ve denetim hizmetleri vermek, denetçiler yetiştirmek ve belgelendirme, gözetim hizmetleri vermek. 5-Avrupa Birliği direktiflerinde yer alan kontrol ve incelemeleri, endüstriyel ürünlere ait testleri, gözetim hizmetleri ve raporlamaları, uygunluk değerlendirmelerini, uygunluk sertifikalandırması, uluslararası öneme sahip belge ve sertifikalandırma hizmetlerini yapmak. 6-İnceleme ve...