19 / 04 / 2024

Bostancı-Dudullu Metro Hattı

Bostancı-Dudullu Metro Hattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 15 gün sonra yapılacak ihale ile İstanbul'un metro ağına yeni bir hattın daha ekleneceği müjdesini verdi...

Bostancı-Dudullu Metro Hattı'nın ÇED süreci başladı!

Anadolu Yakası'nın en yoğun bölgelerinden geçen metro hatlarını birbirine entegre etme süreci hızlandırıldı. Bu kapsamda Dudullu-Kayışdağı-İçerenköy- Bostancı metro hattının ÇED süreci başlatıldı..

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

Dudullu- Bostancı Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

2022 yılında hizmete girmesi planlanan Dudullu- Bostancı metro hattının inşaatında tamamlanma oranı yüzde 75 oldu.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı 2022'de hizmete açılacak!

2016'da inşasına başlanan Dudullu Bostancı Metro Hattı'nın 2022'de hizmete açılacağı açıklandı.

Dudullu-Bostancı metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Dudullu-Bostancı metro hattı inşaatında son durum ne?

Dudullu-Bostancı Metro Hattı 2021'de açılacak! 

Anadolu Yakası'nda ulaşımını önemli şekilde rahatlatması planlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı 2021'de açılıyor...

Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nın yapımına yeniden başlandı!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Başlangıç Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı 2021'de açılıyor!

Bostancı – Dudullu arasını 21 dakikaya düşürmesi planlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda çalışmalara yeniden başlandı. Saatte tek yönde 44 bin 400 yolcu taşınabilecek hattın 2021'de açılması planlanıyor.

Hazine’nin onay vermediği 3 metro hattı hangisi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kredi buldukları halde Hazine onayı alamadıkları için başlanamadığını açıkladığı 3 projenin; Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı, Bostancı-Dudullu Metro Hattı ve Yenidoğan- Hastane Hattı olduğu belirtildi.

Bostancı-Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak?

Bostancı-Dudullu Metro Hattı'nın ne zaman açılacağı Anadolu Yakası'nda oturan vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Bostancı-Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak?

Dudullu-Bostancı Metro Hattı ne zaman açılacak?

13 istasyondan oluşan Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'a nefes aldırması planlanan hattın 2021 yılında açılması planlanıyor.

Bostancı-Dudullu Metro Hattı’nda son durum ne?

Göztepe-Ümraniye Metro Hattı ve Bostancı-Dudullu Metro Hattı projesinde 3 ay duran çalışmalar 2 hafta önce yeniden başlamıştı. Seçimlerin ardından inşaat çalışmaları tekrar durdu.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı nereden geçecek?

Saatte tek yönde 45 bin yolcuya hizmet verecek olan Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda inşaat devam ediyor. Metro hattı 13 istasyondan oluşacak. Peki Dudullu-Bostancı Metro Hattı nereden geçecek?

Dudullu Bostancı Metro Hattı'nda çalışmalar ne durumda?

Toplamda 13 istasyondan oluşan Dudullu Bostancı Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki, Dudullu Bostancı Metro Hattı'nda çalışmalar ne durumda?

Bostancı-Dudullu Metro Hattı Haberi

Bostancı-Dudullu Metro Hattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 15 gün sonra yapılacak ihale ile İstanbul'un metro ağına yeni bir hattın daha ekleneceği müjdesini verdi. AK Parti Ümraniye Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Topbaş, "Metro inşaatı 15 gün sonra ihalesini yapacağımız Dudullu-Bostancı Metrosu. Bu yıl temelini atacağız inşallah" dedi. Topbaş, Dudullu- Bostancı metro hattının ihale sürecinden sonra inşaatının da bir an evvel başlayacağını belirtti. 


13.4 KM'LİK HAT 

Anadolu yakasının en yoğun bölgelerinden geçen metro hatlarını birbirine entegre ederek ulaşımı kolaylaştırmayı amaçlayan Dudulu- Kayışdağı-İçerenköy- Bostancı metro hattı, 13,4 kilometre uzunluğunda olacak. Anadolu yakasındaki iki metroyu birbirine bağlayacak, Dudulu-Bostancı metro hattı tamamlandığında 10 istasyon üzerinde 21 dakikada yolculuk yapılabilecek. Dudulu- Bostancı metro hattı, Bostancı İDO iskelesi önünden Marmaray Bostancı istasyonu ile entegre olacak. Ayrıca Kadıköy- Kartal...