25 / 04 / 2024

boya sanayicileri badana kanunu

boya sanayicileri badana kanunu

Türkiye'de 3 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan boya sektörü, yıllık 6,5 litre olan bireysel tüketimi iki katına çıkarmak için harekete geçti.

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Apartman içindeki tadilat giderlerini kim öder?

Posta yazarı Tamer Heper 'Merdiven aralıkları ve korkulukların boya ve badana giderleri kimlere aittir? ' sorusunu yanıtladı.

Boya sanayicileri 'badana kanunu' istiyor!

Türkiye'de 3 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan boya sektörü, yıllık 6,5 litre olan bireysel tüketimi iki katına çıkarmak için harekete geçti.

Ev sahibine her 3 yılda bir evini boyatma zorunluluğu getirilsin!

Avrupa'da 5'inci sırada yer alan Türkiye boya sektörü, gözüne 3'üncülüğü kestirdi. Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) bu yolda neler yapılması gerektiğini konusunda A. T. Kearney işbirliğiyle "Türkiye Boya Sanayi Stratejik Gelişim Raporu"nu hazırladı.

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

Badana ve duvar kağıdına 5 ayda 9 milyon TL talep!

Armut.com, Türkiye’de son dönemdeki boya badana taleplerini analiz etti. Buna göre, 2015 yılının ilk 5 ayında boya ustasına yönelik taleplerin toplam büyüklüğü 9 milyon TL'yi aştı.

BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı oldu!

Türk boya sektörünü temsil eden Boya Sanayicileri Derneği’nin (BOSAD), 7. Olağan Genel Kurul toplantısında gerçekleştirilen seçim sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ahmet Yiğitbaşı seçildi.

Ahmet Faik Bitlis: Boya pazarı 2030'a kadar yıllık yüzde 3.5 artacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi.

Boya ve hammaddeleri sektörü hedefe koşuyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekti.

Türkiye'deki boya pazarı büyüklüğü 2 milyar doları aştı!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Faik Bitlis, sektörün Türkiye'deki pazar büyüklüğünün 2 milyar doları aştığını açıkladı. Bitlis, "Hedefimiz bu oranı artırmak" dedi

Türk boya sektörünün iç pazar büyüklüğü 2,2 milyar dolar!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye'yi üretim üssü ve cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için gün sayıyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Paintistanbul fuarı 23-25 Ekim arasında yapılacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 ile 25 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

boya sanayicileri badana kanunu Haberi

boya sanayicileri badana kanunu

Türkiye'de 3 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan boya sektörü, yıllık 6,5 litre olan bireysel tüketimi iki katına çıkarmak için harekete geçti. Bu amaçla Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ilk kez sektörün sorunlannı ve çözüm önerilerini içeren bir rapor hazırladı. A.T. Kearney işbirliği ile hazırlanan 'Türkiye Boya Sanayi Gelişim Raporu'nda Türkiye'nin Avrupa'nın beşinci büyük boya pazan olmasına karşın bireysel tüketimin azlığına dikkat çekiliyor. Avrupa'da ev boyamanın bireysel bir hobi olarak görüldüğünü ve hükümetlerin kanunla ev sahiplerine üç yılda bir boyama şartı getirdiğini vurgulayan BOSAD Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, "Türkiye'de ise bir evin içinin ortalama boyanma aralığı beş yılda bir. Biz de tüketimi AB seviyesine çıkarmak için bu tarz bir kanun talep ediyoruz" diyor. Gelişmiş ülkelerde 'do it yourself (kendin yap) slogamyla boya...