28 / 03 / 2024

Boytorun Architects mimari projeleri

Boytorun Architects mimari projeleri

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

AAD Architects insan ruhuna önem veren mimari tasarımlarıyla öne çıkıyor!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner, 11 yılda ürettikleri her projenin merkezine ‘İnsan Ruhu’nu koymayı ilke edindiklerini söyledi. Güner, "Tüm projelerimizi tasarım aşamasında tüm yönleri ile ele alıyor, her detaya büyük önem veriyoruz" dedi...

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

Boytorun Architects MIPIM 2018'de boy gösteriyor!

Boytorun Architects, 13-16 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2018 fuarında ziyaretçilerini bekliyor..

Boytorun Architects MIPIM 2018'de!

Türkiye’nin farklı bölgelerinde pek çok kurumsal firmanın mimari ve iç mimari projelerine imzasını atan Boytorun Architects, MIPIM 2018 fuarında, farklı işlevlerdeki güncel projeleriyle yerini aldı.

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ni Slash Architects tasarladı!

Mimari ve iç mimari pek çok ödüllü projeye imza atan Slash Architects Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ndeki tasarımıyla fark yaratıyor

Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek!

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek.

Boytorun Architects mimari projeleri Haberi

Boytorun Architects mimari projeleri

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects, projelerini 14-17 Mart 2017 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşecek olan dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM 2017’de yabancı yatırımcılara ve ziyaretçilere tanıtmaya hazırlanıyor…


Mimar Yudum Boytorun ve Mimar Semih Boytorun’un öncülüğündeki Boytorun Architects, daha önce birçok defa ziyaretçi olarak katıldıkları MIPIM Fuarı’nda bu sene stant açarak projelerini global ölçekte tanıtmaya hazırlanıyor. Toplam 19.000 metrekarelik alanda 3.500 geliştirici, 2.450 şirket, 2.000 mimar ve 500 yerel yönetimin temsil edileceği dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonu MIPIM Fuarı, 14-17 Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde Palais des Festivals’ta gerçekleşecek.


“2008 yılından bu yana MIPIM’in farklı ülkelerdeki organizasyonlarına ziyaretçi olarak katılmakla birlikte, bir stand alanıyla ilk defa içerisinde yer alacağız....