25 / 04 / 2024

broderi narin file perde

broderi narin file perde

File tüller üzerine işlenen nakışlardan oluşan koleksiyon, brode klasiğinin en çarpıcı uygulamalarından birini oluşturuyor. Beyaz, krem ve bej tonlarının hakim olduğu koleksiyon, çok özel bir çalışma ile yaratılan desenleriyle iç dekorasyona modası hiç ge

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mine Narin'in seçilmelerine karar verdi.

Potuk File Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Potuk File Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özberk ve Yasin Potuk tarafından kuruldu.

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amırmohammad Mirzazadeh, Mehrdad Astaresh ve Raha Astaresh tarafından kuruldu.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Oya Narin: Turizm yatırımları canlanacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması kararıyla ilgili, ''Turizm yatırımcıları için sevindirici bir gelişme yaşandı. Bu kararla yatırımların yeniden canlanması sağlanacak'' dedi. 

Mine Narin, Martı GYO'nun başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Nurullah Emre Narin oldu...

Bakırköy Narin Sitesi fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen Bakırköy Narin Sitesi 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Bakırköy Narin Sitesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Dilara Gür Narinç kimdir?

İzmir TMMOB İç Mimarlar Odası Başkanı Dilara Gür Narinç oldu. Peki, Dilara Gür Narinç kimdir? Dilara Gür Narinç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dilara Gür Narinç...

broderi narin file perde Haberi

broderi narin file perde

Broderi Narin,  file tüllerin üzerine uyguladığı brodelerle pencerelerde isteğe göre modern ya da son derece klasik bir hava yaratıyor.

Desenlerin ön plana çıktığı bu koleksiyonda farklı seçenekler yer alıyor. Koleksiyonun en çarpıcı yanı tül üzerinde brodenin üç boyutlu bir görsellik sağlıyor olması. Klasik ve ağır desenlerin yanı sıra modern uygulamalar, file tülün 3 boyutlu görsellik sağlaması ile evlere çok farklı bir tül perde seçeneği sunuyor.

Koleksiyonda simli desenler parıltılarıyla hemen göze çarpıyor. Zeminin şeffaf olması brode...