24 / 04 / 2024

broderi tülleri

broderi tülleri

File tüller üzerine işlenen nakışlardan oluşan koleksiyon, brode klasiğinin en çarpıcı uygulamalarından birini oluşturuyor. Beyaz, krem ve bej tonlarının hakim olduğu koleksiyon, çok özel bir çalışma ile yaratılan desenleriyle iç dekorasyona modası hiç ge

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin iki senede bir verdiği 13. Mimarlık Ödülleri bu sene 16 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buluyor...

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Eyin tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

broderi tülleri Haberi

broderi tülleri

Broderi Narin,  file tüllerin üzerine uyguladığı brodelerle pencerelerde isteğe göre modern ya da son derece klasik bir hava yaratıyor.

Desenlerin ön plana çıktığı bu koleksiyonda farklı seçenekler yer alıyor. Koleksiyonun en çarpıcı yanı tül üzerinde brodenin üç boyutlu bir görsellik sağlıyor olması. Klasik ve ağır desenlerin yanı sıra modern uygulamalar, file tülün 3 boyutlu görsellik sağlaması ile evlere çok farklı bir tül perde seçeneği sunuyor.

Koleksiyonda simli desenler parıltılarıyla hemen göze çarpıyor. Zeminin şeffaf olması brode...