19 / 04 / 2024

Buca ve Otogar projesi

Buca ve Otogar projesi

“Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Projesi” kapsamında Buca ile Otogar arasındaki ulaşım süresi, yarım saatten 10 dakikaya düşecek. Proje 211 milyon lirayla hayata geçiyor.

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

O ilde 19 adet konut imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bornova, Buca ve Çiğli ilçelerinde yer alan 19 adet arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve tüm merak edilenler...

İzmir Büyükşehir'den 10.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Balçova, Bornova, Buca ve Güzelbahçe ilçelerinde yer alan 5 arsayı 10 milyon 376 bin 350 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir, öğrenciler için iki yurt kiraladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer konut bulmakta güçlük çeken öğrencilere destek olmak amacıyla Buca ve Bornova'da iki yurt kiraladıklarını duyurdu.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tunç Soyer Buca Metrosu için görüştü!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buca Metrosu inşaatı ve deprem konutları için görüşme gerçekleştirdi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi açıldı!

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Küçükdüveyki tarafından açıldı.

Buca'daki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Buca ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

Buca ve Otogar projesi Haberi

Buca ve Otogar projesi

Bölgede 232 adet bina yıkılarak 56 milyon liralık kamulaştırma bedeli ödenen 211 milyon liralık dev projeyi yerinde inceleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni yolun kent trafiğine nefes aldıracağını söyledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin trafik ve ulaşım sorununa kökten çözüm getirecek önemli yatırımlarından biri daha başladı. Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olacak “Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Projesi” kapsamında 2.5 kilometresi derin tünelle aşılacak toplam 7 kilometre uzunluğundaki yol projesi, İzmir’in trafik sorununa yeni bir neşter vuracak. Buca ile Otogar arasındaki ulaşım süresi, yarım saatten 10 dakikaya inecek.


İzmir’in en uzun tünelini de içinde barındıran dev yatırımda Buca Onat Caddesi ile tünel girişi arasında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Buca trafiğini...