20 / 04 / 2024

Bülent Kerimoğlu bakırköy

Bülent Kerimoğlu bakırköy

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bülent Kerimoğlu kimdir?

Bülent Kerimoğlu, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bakırköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Bülent Kerimoğlu kimdir? İşte Bülent Kerimoğlu'nun biyografisi...

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Bakırköyspor Vakfı binası arazisine 6 tenis kortu!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada geçtiğimiz aylarda yıkılan Bakırköyspor Vakfı binasının bulunduğu alanda; yeni yapılan  spor alanlarının 19 Mayıs’ta açılacağını söyledi.

İmar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki her yurttaşa eşit hizmet verdiklerini söylerek Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenler için yapılan imar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi dedi.

Naci Ekşi'den Bülent Kerimoğlu'na tesis yanıtı!

Bakırköyspor Vakfı Başkanı Ekşi, Bakırköyspor Vakfı sosyal tesis binasıyla ilgili Belediye Başkanı Kerimoğlu'nun yaptığı açıklamaya yanıt verdi. 

Bülent Kerimoğlu bakırköy Haberi

Bülent Kerimoğlu bakırköy

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu


Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi.


Burada ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kerimoğlu, “Belediye Başkanlığı görevime gelir gelmez Bakırköy’ün merkez mahallelerindeki kentsel dönüşüm problemi için ciddi çalışmalar, görüşmeler yaptık. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde ciddi girişimlerimiz oldu. Geçen sürede yeterli ilgiyi göremedik. Fakat sizler adına, kamu yararı adına, halkın beklentileri adına ötelenemez önemli bir sorun olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızı devam ettireceğimize söz veriyorum. Gerekirse ilgililerin kapısında yatacağıma, Ankara’yı kendime yol edineceğime söz veriyorum” dedi.


Habertürk



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya gelene Bakırköy Belediye Başkanı...