28 / 03 / 2024

Bülent Tüfenkçi kimdir

Bülent Tüfenkçi kimdir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Istiyoruz ki zincir mağazalar 2 bin nüfusun altındaki yerlerde, mahallelerde, köylerde mağaza açmasın" şeklinde konuştu.

Çatalca'daki gümrük 23 ay içerisinde faaliyete geçecek!

Yeni gümrük inşaatını denetlemek için Çatalca’ya geldiğini söyleyen Bakan Tüfenkçi “Çatalca Belediyesi yolları bahane ederek gümrüğün açılmasını istemiyor” derken Başkan CemKara “Yolu olmayan bir gümrük açılabilir mi?” sorusunu sordu.

Bülent Tüfenkçi: TOKİ Malatya'da 12 bin 516 konut inşa etti!

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, TOKİ'nin planlı kentleşme ve konut üretimi seferberliği kapsamında son 11 yılda Malatya genelindeki şantiyelerde 12 bin 516 konut ve 47 sosyal donatı gerçekleştirdiğini ifade etti.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Tüfenkçi kimdir Haberi

Bülent Tüfenkçi kimdir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Istiyoruz ki zincir mağazalar 2 bin nüfusun altındaki yerlerde, mahallelerde, köylerde  mağaza açmasın” dedi.


 Tüfenkci, Haliç Kongre Merkezinde Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlen “Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2016” konferansındaki açılış konuşmasında, AVM’lere karşı olmadıklarını belirterek, “Ticari hayata çok müdahil olmak istemiyoruz. Bu çok doğru da değil. Önemli olan yerel marketler de oralarda yer alabilir, orada faaliyet gösterebilir. Ama biz şunu sizlerin katkısıyla düzenlemek istiyoruz; zincir mağazalar nüfusu 2 binin altındaki yerlerde, mahallelerde, köylerde  mağaza açmasın.” ifadelerini kullandı.


 Geleneksel esnafın ve marketin hayatiyet  bulması gerektiğini vurgulayan Tüfenkci, “O kültürü de öldürmeyelim. Küçük yerlerde yerel zincir de olsa açılması belli bir maliyeti getiriyor. Yerel zincirler olabilir, karlılık oranları olabilir.. Bunlar tartışılsın. Bizden bir düzenleme isteniyorsa bu...