19 / 04 / 2024

bulvar istanbul başakşehir teslim tarihi

bulvar istanbul başakşehir teslim tarihi

Açık artırma usulü ile satışa sunulan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 364 bin liradan başlıyor!

2016 yılında teslim edilmesi planlanan Bulvar İstanbul Başakşehir projesinin ödeme planı kapsamında iki farklı seçenek sunuluyor. Bulvar İstanbu projesinde fiyatlar 364 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 2+1 daireler 338 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 1555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul Başakşehir projesi Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat iş birliği ile hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 338 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 0 faizle! 338 bin TL'ye!

Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul projesinde yer alan daireler için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir'deki dairelerin fiyatları ise 338 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 338 bin TL'ye! 30 ay 0 faizle!

Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yer alan Bulvar İstanbul projesinde fiyatlar 338 bin TL'den başlıyor. Göl ve Bulvar Etapları'ndan meydana gelen Bulvar İstanbul'da 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme planı!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme planı detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde konutların satış fiyatları 338 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 10 bin TL peşinat verilerek ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi 2016 yılı olarak belirtiliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 338 bin TL ile 1 milyon 176 bin TL arasında değişiyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri'nde 12 ay sıfır faizle! 520 bin TL'ye 4+1!

Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri'nde yer alan 174 ila 203 metrekare alana sahip olan 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 520 bin TL 'den başlangıç gösteriyor

Bulvar İstanbul Başakşehir teslim tarihi! 350 bin 300 TL'ye 3+1!

Bulvar İstanbul Başakşehir teslim tarihi 36 ay olarak belirtiliyor. 1.500 konutluk Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir'de 2+1 daireler 266 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir güncel fiyat bilgisi!

Bulvar İstanbul Başakşehir güncel fiyat bilgisi kapsamında 190-222 metrekare alana sahip olan 4 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 582 bin 500 TL'den başlıyor ve yükseliyor

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimiz de yer alıyor. Firma bünyesinde ödeme imkanları sunulan Bulvar İstanbul Konutlarında daireler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir fiyat listesi!

Bulvar İstanbul Başakşehir fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi ortalama 2 bin 400 liradan satılıyor. Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Bulvar İstanbul Evleri 1.500 adet konuttan oluşuyor...

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 448 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı'na 448 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri arasında ara ödemeli, düşük peşinatlı ve sıfır faizli ödeme imkanları sunuluyor. Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de tamamlanıyor...

bulvar istanbul başakşehir teslim tarihi Haberi

bulvar istanbul başakşehir teslim tarihi

Dükkanların alanları 78 metreekare ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteren Bulvar İstanbul Başakşehir'de anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul Rezidans'ta 1.555 adet daire bulunuyor. Proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, metro durağına 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


İstanbul Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde'de 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve 1 adet kreş açık artırma ile yarın saat 10.00'da satışa sunulacak. 


Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Bugün sona erecek olan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları başvuru işlemleri www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden yapılabiliyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'nin sosyal yaşam alanları; kuaför, market, restaurant, GSM operatörü, eczane, cafe, giyim ve büyük mağazacılıktan oluşuyor. 


Bulvar İstanbul adres: Atatürk...