19 / 04 / 2024

bulvar istanbul başakşehir

bulvar istanbul başakşehir

Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul, satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi bir sürede tamamlayarak, satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul'da metrekaresi 2 bin 800 TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.Metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişirken, 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 3 bin 870 TL'ye! 23 ay 0 faizle!

2 farklı ödeme seçeneği uygulanan Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 1 peşinat ya da 23 ay faizsiz vadelendirme geçerli sayılıyor.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 90'ı satıldı!

BULVAR İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat fırsatı! 2016'da teslim!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul Projesinde 1.555 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 370 bin liraya 2+1!

Toplam 1.555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi TEM otoyoluna 3 dakika mesafede konumlanıyor. Bulvar İstanbul'da 370 bin liraya 2+1 darie seçenekleri bulunuyor.

Bulvar İstanbul'da 120 ay vade!

Bulvar İstanbul projesi Özkar-Özülke İnşaat ortaklığıyla hayata geçiyor. Projede yer alan 1.555 daire, 110 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Bulvar İstanbul'da 120 ay vade imkanı yer alıyor.

Bulvar İstanbul'da satılık daireler yüzde 1 peşinatla!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1.555 adet daire Özkar- Özülke İnşaat ortaklığıyla hayata geçiyor. Projede satılık daireler yüzde 1 peşinatla satılıyor. Bulvar İstanbul Konutları 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Yüzde 50 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 23 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 387 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir'de yüzde 1 peşinatlı ödemelerin yanı sıra şirket bünyesinde 23 ay faiz uygulanmadan da vadelendirme yapılıyor.

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 448 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı'na 448 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme seçenekleri arasında ara ödemeli, düşük peşinatlı ve sıfır faizli ödeme imkanları sunuluyor. Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de tamamlanıyor...

bulvar istanbul başakşehir Haberi

bulvar istanbul başakşehir

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Bölgenin ilk lüks konut projesi Bulvar İstanbul ve projenin yeni etabı, bölgenin ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans Başakşehir'e yeni bir soluk kazandırdı. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu. 


Mega projelere yakın 

Bulvar İstanbul, satışa çıktığı 2013 yılının Aralık ayından bu yana projenin yaklaşık yüzde 90'lık bölümüne denk gelen 1550 adet konutun satışını tamamladı.  Başakşehir'in değerli bir alanında konumlanan Bulvar İstanbul projesi TEM Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, metro, 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal...