19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul fiyat listesi

Bulvar İstanbul fiyat listesi

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim için satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede dükkanların büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiyor.

Bulvar İstanbul’un ticari alanları satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un ticari alanları hayata geçiyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Bulvar İstanbul'da 433 bin TL'ye 3+1! Yüzde 10 peşinatla!

3 etap halinde yükselen Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 433 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde; kalan banka kredisi ve peşinat tutarı 1 yıl sonra ödeme yapılıyor. 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan 7 oda 1 salona kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir teslim tarihi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir teslim tarihi Haziran 2016 yılı olarak belirlendi. Toplam 1.555 adet daireden oluşan projede daire alanları 125 metrekare alandan başlıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim!

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor.

Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Bulvar İstanbul'da 1.550 konutun satışı tamamlandı!

Bulvar İstanbul, satışa çıktığı 2013 yılının Aralık ayından bu yana projenin yaklaşık yüzde 90’lık bölümüne denk gelen 1.550 adet konutun satışını tamamladı.

Bulvar İstanbul'da 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul projesinde 629 bin TL'ye 4+1!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde yer alan 4+1 dairelerin fiyatları 629 bin TL'den başlıyor.

Kocalar Bulvar Ankara fiyat listesi!

Toplam 250 adet daire ve 30 ticari alandan oluşan Kocalar Bulvar Ankara projesi Pursaklar Hastanesi ve şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çekiyor. İşte Kocalar Bulvar Ankara fiyat listesi...

Maksem Bulvar Atakent fiyat!

Toplam 391 daire ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi 2018 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Maksem Bulvar Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Bulvar Atakent fiyat listesi!

Halkalı Bulvar Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesinde evli ve çocuklu ailelerin ilk konut alımına özel yüzde 35 indirim sunuluyor...

Bulvar Atakent fiyat listesi Ağustos 2017!

Bulvar Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesinde teslimler Ağustos 2018 yılında yapılıyor...

Halkalı Bulvar Atakent fiyat!

Halkalı Bulvar Atakent'te metrekare birim fiyatı 4 bin 700 TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesi Ağustos 2018 yılında teslim ediliyor...

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home fiyat listesi!

Bulvar Home fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Dairelerin 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 10 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyat!

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyat listesi 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan 1.155 konutluk Bulvar İstanbul projesinin dükkanları 29 Kasım'da ihale edilecek...

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat!

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat listesi dükkanların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 Cumartesi günü sona erecek.

Seba Ofis Bulvar Cendere fiyat!

Seba Ofis Bulvar Cendere projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor.

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi 850 bin liradan başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde Kayabaşı projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi!

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş açık artırma usulüyle satılıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat işbirliğinde hayata geçiriliyor. İşte Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi...

Bulvar İstanbul fiyat listesi Haberi

Bulvar İstanbul fiyat listesi

İstanbul Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul Konutları fiyatları 780 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 804 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Projede 24 tane dükkan, 1 tane kreş ve 1 tane cafe açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. 


Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika, metro durağına 1 kilometre mesafede olan Bulvar İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Kuaför, büyük mağazacılık, cafeler, restaurant, eczane, GSM operatörü, giyim ve market gibi sosyal olanaklar sunan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları başvuruları için son gün 28 Kasım 2015. 


Dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteren Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede...