26 / 04 / 2024

bulvar istanbul iletişim

bulvar istanbul iletişim

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

28 soruda Bulvar İstanbul projesi!

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı, Göl Etabı olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile satışa sunuluyor. İşte 28 soruda Bulvar İstanbul projesi...

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul’dan şimdi al, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans dairelerinden ev alacaklar kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nin yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'deki Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinde satış oranı yüzde 90'a ulaştı. Aralık 2013'te satışa sunulan Bulvar İstanbul'da bulunan bin 720 konutun yüzde 90'ına denk gelen 1550 konutun satışı tamamlandı.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 90'ı satıldı!

BULVAR İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat, 23 ay 0 faizle!

Şirket bünyesinde 23 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılan Bulvar İstanbul projesinde banka kredili ödemelerde ise yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul projesinde vade farksız 23 ay taksit imkanı!

Daire fiyatlarının 387 bin liradan başladığı Bulvar İstanbul projesinde 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Bulvar İstanbul Evleri'nde daire teslimlerinin 2016 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi nerede?

165 daireden oluşan ve 2016 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Bulvar İstanbul, İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 368 bin TL'ye 2+1 yüzde 1 KDV'yle!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen proje Bulvar İstanbul 2+1'den 5+1' e varan daire tipi seçeneklerinden oluşuyor. Proje Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Bulvar İstanbul'un rezidans bloğu için talep toplanmaya başlandı!

Bulvar İstanbul Projesi’nin merakla beklenen yeni etabı rezidans bloğu için talep toplanmaya başlandı. 37 kattan oluşan Başakşehir’ in ilk rezidans projesinde 165 daire yer alıyor.

Bulvar İstanbul Evleri 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim!

Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşecek. Projede yer alan daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Motto İstanbul iletişim bilgisi!

Motto İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

Pendik Lens İstanbul iletişim!

Pendik Lens İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.162 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. 

Lens İstanbul iletişim!

Lens İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 5 blokta 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

bulvar istanbul iletişim Haberi

bulvar istanbul iletişim

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özkar-Özülke İnşaat tarafından inşa edilen projede açık artırma ihalesi için son başvurular 28 Kasım'da gerçekleşti. 


Bulvar İstanbul Cadde dükkanları ve kreş için yapılan ihalede sonuçlar yarın belli olacak. Dükkan fiyatlarının 850 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılının ortasında yapılması öngörülüyor. 


Sosyal donatıları arasında projede restoran alanları, eczane, büyük mağazacılık, market, giyim, GSM Operatörü ve cafe yer alıyor. 


İstanbul Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje ''Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç'' sloganıyla tanıtıldı.


Kayaşehir  Bulvar İstanbul  Cadde adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim

Telefon: 444 66 10 

Bulvar İstanbul hakkında detaylı bilgi için