16 / 04 / 2024

Bumerang Kartal son durum

Bumerang Kartal son durum

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Bumerang Kartal'ın yüzde 10'u satıldı!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde dairelerin yüzde 10’u satıldı.

Bumerang Kartal ile kârınız size geri dönsün!

Bumerang şeklinde tasarlanan projede, tüm daireler ve tüm odalar, sekizinci kattan itibaren deniz ve ada manzarasına hakim olacaktır.

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Konut faizlerinin düşmesi sektörü canlandırır mı?

Bumerang Kartal Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Nur Eğilmez, sıfır konut kredilerinde finansman oranının yüzde 0.79'a düşürmesinin sektör için olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi...

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Bumerang Kartal 2021'de teslim edilecek!

Kartal’da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi yatırımcı ve oturum için avantajlı ve amortisman süresi ile de yüksek kârlı ofis ve daire seçenekleri sunuyor...

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Bumerang Kartal'dan ev alanlar tapu harcı ödemiyor!

Kartal'ın en merkezi noktasında inşa edilen Bumerang Kartal projesinden ev satın alanlar tapu harcı ödemiyor.

Türker Proje'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum...

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

Bumerang Kartal'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özkartallar A.Ş. tarafından Kartal'da yükselen Bumerang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projede başlatılan indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek.

Bumerang Kartal son durum Haberi

Bumerang Kartal son durum

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal'da dış cephe kaplamasında yüzde 75 seviyesinde tamamlandı. Proje 41 katlı olarak inşa ediliyor. Bumerang Kartal'ın dış cephe kaplaması; Şenyuva ve Çuhadaroğlu firmaları tarafından yapılıyor. Uygulanan alüminyum stick cephe sistemlerinin kaba yapı ile birleştiği hat boyunca sürekli olarak teşkil edilen bağlantılar, “İçeriden buhar sızdırmaz, dışarıdan su, rüzgar ve havageçirmezlik” prensibine; su ve hava geçirimsizliği sağlamak için de kısmi buhar geçirimli özelliğe sahip.  Binanın camlar ise temperli, güneş koruma ve yüksek ısı yalıtım kaplamalı olacak şekilde monte ediliyor. 

Bumerang Kartal'ın kat geçişlerinde ise yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri bulunuyor. Yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri sadece tavan-cephe birleşiminde değil, ayrıca düşey duvar-cephe birleşimlerinde de uygulanıyor. Kaba inşaatın tamamlandığı projede, şık dış...