26 / 04 / 2024

Burdur Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu

Burdur Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi! Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek! Hemen bakın!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi... Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek... Hemen bakın...

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

O ilde 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Dikkat! 

Burdur ili Bucak Belediyesi, Burdur ili, Bucak ilçesinde yer alan 76 adet arsayı 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 arttı?

Konut yatırımcılarının gözdesi olan İstanbul'un Pendik ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 artış gösterdi.

Burdur Milli Emlak'tan 8.6 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 39 gayrimenkulü 8 milyon 613 bin 567 TL'ye satıyor... 

İstanbul'un 6 ilçesinde binalar yüksek riskli! 

ODTÜ'lü Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, İstanbul'un 6 ilçesinde binanın tarandığını bunların da 40 bin binanın ise yüksek riskli çıktığını dile getirdi. 

Burdur Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Haberi

Burdur Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile Bucak ilçesinin şehirleşmesinde ivme kazanmasını istediklerini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Bucak İlçemizde bulunan Cami ve Çukur mahallelerinde yapmayı düşündüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları için GEDAŞ teknik ekip yetkilileri yeniden çalışmalarına başladı" dedi.


Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, TOKİ Başkanı ile yapılan görüşmeler neticesinde Cami ve Çukur mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesi için yeniden çalışmalara başlanması talimatı ile yeniden hız kazandı.


Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Camii ve Çukur Mahallelerinde Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu tarafından Kentsel Dönüşüm için çalışmalar başlatılmıştı. Belediyemiz ve TOKİ Başkanlığımızın uzun çalışmaları sonrası İlçe Başkanımız Kadir Yaman ve Belediye Meclis üyemiz Yasin Uğur'la birlikte TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün...